İlk formatınızda yaşadıklarınız

ahmeytheyt

Hectopat
Katılım
5 Ocak 2021
Mesajlar
258
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ben başlayayım. İlk virüs bulaşıp tüm diski silerken bende Windows açılırken bir tuşa basılıp açılan menüden her şeyi sil demiştim sonra 5-6 saat bekledim bitmedi, dedim yeter yarın ders var yatıyorum. Ben uyudum uyandım ablama emanet etmiştim şifre soruyor PC dedim LAN ne şifresi koymadım şifre mifre ablam uyanınca ona sordum o da koymadım dedi, sonra babamın çalıştığı yerdeki bilgisayarcıya verdik o attı.
Not: Bir oyun yüzünden HDD'yi çökertmişim açılmıyordu PC. Adam 2.kez format attı ama bu sefer de 500GB'lik HDD'yi çıkarıp 120GB tırt bir SSD'i takmış bir de bize 250TL'ye aldım diyordu. Ulan varya :D.
 
Daha format atmadım, eski bilgisayarımdaki bütün parçaları topluca sattım. Eski bilgisayarımda da hiç format atmadan kullanmıştım. Windows 7 Ultimate 64 bit vardı. :D

Yeni sisteme geçerken de Technopat videolarını izlemiştim kurulum için.

Kısa cevap: Hiç atmadım, bir şey yaşamadım. :D
 
İlk format attığım bilgisayar sıcaklıktan dolayı bir anda kitleniyordu birkaç kere aç kapa yapıp denedikten sonra her seferinde kitlendiği için sinirlenip arka kapağını açıp altına vantilatör bantlamıştım ve evet sonunda bilgisayarın format işlemi tamamlanmıştı 😀
 
Bilgisayarım Win 10 kaldırmıyordu acayip kasardı bende Win 10 yapamıyordum bilgisayarcı bayağı bir uzaktaydı ve bende yapmaya uğraştım ilk ISO'yu yazdım USB'yi BIOS'ta bulamadım uğraştım yapamadım pes ettim ve 1 - 2 ay sonra kasmalar arttı bende yapmaya uğraşayım dedim 5 saat (sadece BIOS'ta USB'yi bulmam 5 saat sürdü) sonunda Win 7 yaptım.
 

Geri
Yukarı