İlk haftadan alan değiştirmek

Mantıklı veya değil diye bir şey yok hocam. Hangi alan ilginizi çekiyorsa o alanda ilerleyin derim. Sayısalda çok daha fazla bölüm var tabii o açıdan daha mantıklı olabilir.

Yeni sınıftaki erkek sayısı az ve az olmasına karşılık eldekilerde gidiyor sayısal giden arkadaşım var bir de sözele gidende var erkek sayısı az nedense sayısal konu olarak çok kolay geldi.
Erkek sayısı az diye bölüm değiştirmek sence mantıklı bir şey mi ? Sayısal kolay göründü diyorsan da bir doktora görün.

Yeni sınıftaki erkek sayısı az ve az olmasına karşılık eldekilerde gidiyor sayısal giden arkadaşım var bir de sözele gidende var erkek sayısı az nedense sayısal konu olarak çok kolay geldi.
Sayısal konu olarak çok kolay geldiyse geçin. Oturup yazar ezberlemektense tek yapacağınız biyolojide dünya kadar şey ezberlemek üstüne kimya da formüller öğrenip bunların nasıl kullanılacağını ezberlemek bu da yetmezmiş gibi tamamen ezber konusu olan organik kimyayı öğrenmek. ve muhtemelen yabancı ülkelerde mühendisliğin ilk dersleri olacak fizik konularını öğrenmeniz gerekecek.

Yani seçim sizin tabii oturup yazar ezberlemekten daha kolay geliyorsa gözünüze bunlar sayısala geçin. hayalinizde olan bir meslek grubu varsa zaten geçmelisiniz bunları göze alıp.

(bir sayısalcı olarak geçen sene girdiğim sınavda sözel kısımda 23 net yaptım. sadece lise 9-10 bilgimle.)

Mantıklı veya değil diye bir şey yok hocam. Hangi alan ilginizi çekiyorsa o alanda ilerleyin derim. Sayısalda çok daha fazla bölüm var tabii o açıdan daha mantıklı olabilir.

Hocalar sayısala gitmemi şöylemişti bende eşit ağırlığa geçmiştim sonradan sayısal konularına bakınca ve coğu benden daha düşük not alan öğrencilerde gidiyordu ve bizim sınıftakiler erkek sayısı daha da düşüyor sayısala gidiyorlar ya da sözele 3 kişi kaldı erkek benimle beraber o yüzden düşünüyorum fizik kimya biyolojidende yüksek alıyorum.

Hocalar sayısala gitmemi şöylemişti bende eşit ağırlığa geçmiştim sonradan sayısal konularına bakınca ve coğu benden daha düşük not alan öğrencilerde gidiyordu ve bizim sınıftakiler erkek sayısı daha da düşüyor sayısala gidiyorlar ya da sözele 3 kişi kaldı erkek benimle beraber o yüzden düşünüyorum fizik kimya biyolojidende yüksek alıyorum.
tyt fizik-kimya-biyolojisi ile bölümü seçtiğinde karşına çıkan fen aynı değil. lise özelinde bakma duruma ben son sene açık öğretime geçmiştim. sen sınıf olsun ortam olsun diyorsan biz bir şey diyemeyiz :D geç istediğin yere.

benim kastım sınava sayısalcı olarak hazırlanma kararı alıyorsan bunları göze almalısın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı