İlk hakareti eden birisi dava açabilir mi?

Neoreality

Hectopat
İnternette biriyle tartışıyordum. Sonra araya farklı biri girdi ve bana hakaret ve iftira etti. Ben de ona hakaret ettim. Evime dilekçe yollayacağını söyledi. Zerre korkum yok. Hem ilk hakareti o etti hem de iftira attı. Ben de iftiraya dayanamam. Bu eleman beni dava edebilir mi?

Hocam atacağını sanmıyorum sizi aklınca korkutmaya çalışmış muhtemelen (dava açmak öyle kolay bir şey değil) ki açsa bile muhtemelen siz haklı çıkarsınız anlattıklarınıza göre.

İnternette biriyle tartışıyordum. Sonra araya farklı biri girdi ve bana hakaret ve iftira etti. Ben de ona hakaret ettim. Evime dilekçe yollayacağını söyledi. Zerre korkum yok. Hem ilk hakareti o etti hem de iftira attı. Ben de iftiraya dayanamam. Bu eleman beni dava edebilir mi?

Kanka karşılıklı hakaret var bir şey olmaz çok dava ederse de paşam oyun şirketleri davalar için oyun içi konuşmayı veriyorlar yani yine bir şey olmaz hatta ilk o küfür ve iftira ettiği için ona iş patlayabilir.

Bir de LoL veya Valorant da mı oldu bu olay çünkü oradan dava açarsa bu eleman harbi kendi kendini yakar :D

Kanka karşılıklı hakaret var bir şey olmaz çok dava ederse de paşam oyun şirketleri davalar için oyun içi konuşmayı veriyorlar yani yine bir şey olmaz hatta ilk o küfür ve iftira ettiği için ona iş patlayabilir.

Bir de LoL veya Valorant da mı oldu bu olay çünkü oradan dava açarsa bu eleman harbi kendi kendini yakar :D
Twitter.

Yeri gelmişken söyleyeyim. Beni tehdit ettiği bir tweet de vardı. Onu silmiş. Kısaca bana karşı işlediği suçlar:
1-Hakaret
2-İftira
3-Tehdit
Tehdit ile ilgili tweetini silmesi problem yaratır mı bilmiyorum. Benim ise ona karşı tek şeyim bana hakaret ettiği için hakaret etmek. Bekleyelim bakalım. 3-4 haftaya her şey netleşir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı