İlk hangi köpek cinsi seçilmeli?

Tüm aileye yakın davranır. Ben bahçeli evde besleyip 2 günde bir gezdiriyorum. Aşılarını ihmal etmeyin. Bir veterineriniz bulunsun. İyi mama kullanın, sadece mamayla beslemeyin. Arada tavuk, et falan yedirin.
Et felan verince sürekli istiyorlarmış mama yememeye başlıyorlarmış doğrumudur?


MI 5s cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.
 
Ben Shetland Sheepdog öneriyorum goldenları zaten heryerde görüyoruz.
Shetland sheepdog’un eksileri hergün taraman gerekiyor ve yavruyken sosyalleştirmen gerekiyor ama dünyanın en zeki ve sevecen köpekleridir Lessie filminden de tanıyoruz kendilerini Shetland Sheepdog dışındaysa Australian Mountain Dog bayağı güzel ama iri oldukları için yavruyken çok üstüne düşmen gerekiyor.Akitaları pek önermiyorum eğitimleri zor sadece basit komutları öğretebilirsin ve hareketli oldukları için eğitime biraz direnç gösterebiliyorlar ama tabii ki her köpeğin karakteri farklıdır aklında soru kaldıysa elimden geldiği kadar cevaplamaya çalışırım.
 
Bende var o kadar da zor değil sorunu sadece taraman gerekiyor.Evi bahçeli olduğundan pek sıkıntı çekeceğini dülünmüyorum.
 
Barınaklara da bakabilirsiniz. Çoğu kişi hevesle cins bir köpek alıp sonra uğraşamayınca yada artık daha fazla uğraşmak istemeyince barınaklara bırakıyorlar yada sokağa atıyorlar. Böyle bir şey düşünürseniz hem paranız cebinizde kalır hem bir canlıyı kurtarmış olursunuz.
 
Ben köpeklere aşık bir insan olduum için cins bakıyorum ama arkadaşın dediği çok doğru eğer bir heves ise kesinlikle barınaktan alınmalı.
 
Satın mı alacaksınız? Satın alacaksanız hiç almayın.


Onun dışında barınaklar Golden kaynıyor. İğrenç bir şekilde ilaçlarla çiftleştirilmiş köpekler almak yerine barınaktan evsiz bir hayvana dost olabilirsiniz.

Ha diyorsunuz ki cins olsun. Size sahipsiz Alman Kurdu da bulurum, Husky de bulurum, Labrador da bulurum, Golden da bulurum. İnsanlar bi' hevesle alıp sonra sokağa atıyorlar.

Buraya bırakılması doğru mu bilmiyorum ama o zorla sırf ticaret için çiftleştirilmiş o hayvanların hallerini bir görseniz. Daha fazla yavru edinmek için kanlar içinde ölüyorlar. Fotoğraflarını gösterebilirim.
@Jira @Handsome Reis
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı