İlk HTML tasarımı nasıl olmuş?

ZOAX

Decapat
Arkadaşlar bugün 1-1,5 saat video izledikten sonra bunu yapabildim. Kötü ama devam ettirsem HTML geliştirir miyim kendimi?

HTML:
<html>
<head>
    <title>
    Proxy Checker İndir 2022
    </title>
    </head>
<body background=https://sosyalhane.com/uploads/Ktunnel-Proxy-Nedir-Guvenli-Midir.jpg>

<font size=18 color=red>
        <p align="center">ProxyChacker</p>
        </font>
    <font>
    <b>Kullanımı kolay, açık kaynaklı, çok iş parçacıklı bir Proxy Denetleyicisi. Windows, Mac OS, Linux için kullanıcı dostu bir GUI'de HTTP ve SOCKS proxy'lerini hızlı bir şekilde kontrol etmenizi sağlar.</b>
    </font>

<font size=18 color=blue>
    <p align="center">Özellikler</p>
    </font>

<font color=green>

<lu>

<li>
            <b>
            GUI tabanlı
            SOCKS veya HTTP Proxy'lerini kontrol edin
            Çok iş parçacıklı ve Çok Platformlu
            Yinelenen Proxy'leri Filtreler ve Kaldırır
            Birden Çok Proxy Listesinden Yükleme Yeteneği
            Proxy Anonimliği, Yanıt Süresi ve Ülke Bilgileri
            Dışa Aktarma Tablosu (CSV) ve Anonimliğe Dayalı Dışa Aktarma
            </b>
            </li>

</lu>

</font>

<p align="center">Gereksimler</p>

<ul>
        <li>
            Java 1.8+ <a href="https://javadl.oracle.com/webapps/download/AutoDL?BundleId=246808_424b9da4b48848379167015dcc250d8d">Java indir</a>

</li>

<li>
            İnternet bağlantısı :)
            </li>

</ul>

<p>
            Kurulum ve Kullanım
            </p>

<lu>

<li>
                <a href="https://github.com/HiddenMotives/ProxyChecker/releases/latest">En son sürüm</a>
                </li>
            <li>
                Windows (.exe), Mac OS (.dmg), Diğer (.jar)
                </li>
            </lu>

</font>

</font>

</body>
</html>

Bu arada tam hesapladım 56 dk boyunca HTML eğitim kursunu izledim bunu yapabildim.

Son düzenleme:
Hocam, çok göz alıyor sayfa. Fakat ilk sefer için gayet iyi. Başarılarınızın devamını dilerim 👏

Eğer yazdığınız kodların tamamını izlediğiniz eğitim kurslarına dayanarak yaptıysanız o kursu bırakmanızı öneririm çünkü yazdığınız kodların çoğu HTML4'den kalma deprecated kodlar.

<font> örneğin, bu etiket HTML5 tarafından desteklenmiyor bile, şu an tarayıcılar bu komutu çalıştırıyor olabilirler ancak bundan 5 sene sonra çalıştıracakları belli bile değil.

Onun dışında align, size, color, background bu attribute'lar da HTML5 tarafından desteklenmiyorlar. Tüm bu değişikliklerin CSS kullanarak yapılması gerekiyor artık HTML kullanmayın bunlar için.

Lütfen bunları size öğreten kursu daha fazla izlemeyin, daha güncel kurslar bulun çünkü bu kodlar çok eski.

Eğer yazdığınız kodların tamamını izlediğiniz eğitim kurslarına dayanarak yaptıysanız o kursu bırakmanızı öneririm çünkü yazdığınız kodların çoğu HTML4'den kalma deprecated kodlar.

<Font> örneğin, bu etiket HTML5 tarafından desteklenmiyor bile, şu an tarayıcılar bu komutu çalıştırıyor olabilirler ancak bundan 5 sene sonra çalıştıracakları belli bile değil.

Onun dışında align, size, color, background bu Attribute'lar da HTML5 tarafından desteklenmiyorlar. Tüm bu değişikliklerin CSS kullanarak yapılması gerekiyor artık HTML kullanmayın bunlar için.

Lütfen bunları size öğreten kursu daha fazla izlemeyin, daha güncel kurslar bulun çünkü bu kodlar çok eski.

Bir tane kurs önerir misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı