İlk İmza Hesabı

Alışveriş sorunuza izafeten az önce baktım İlk İmza Hesabı açınca Maestro kart veriyorlar ve Maestro kartta banka kartıdır bu kartla her türlü pos cihazı ile ödeme yapabilirsiniz. Fakat internet üzerinden her yerden alışveriş yapamazsınız ödemede banka kartı kabul eden sitelerden alışveriş yapabilirsiniz.

Tek çözüm pederden yardım almak gibi.

Evet akşam bir sormak lazım.

Alışveriş sorunuza izafeten az önce baktım İlk İmza Hesabı açınca Maestro kart veriyorlar ve Maestro kartta banka kartıdır bu kartla her türlü pos cihazı ile ödeme yapabilirsiniz. Fakat internet üzerinden her yerden alışveriş yapamazsınız ödemede banka kartı kabul eden sitelerden alışveriş yapabilirsiniz.

Peki Steam kabul ediyor mu?

1637241501534.png

Para yüklerken bu seçenekler var sadece.

Kesinlikle Garanti'den gidip açınız. Benim rehberime de bakabilirsiniz.

Yaşım gereğiyle normal banka hesabı açamıyorum. Ve Google Play de oyun yayınlayıp reklamlardan para kazanmak istiyorum. Bunun için bir yol ararken İlk İmza Hesabı'na denk geldim. Bu hesapla havale ve EFT yapabilir miyim? Ve internetten alışveriş yapabilir miyim? Mesela Steam'den oyun satın almak istesem ya da Hepsiburada'dan bir şey satın almak istesem alabilir miyim?
Aynı durumdaydık, ben gittim markete ininal aldım şuan her şeyde kullanabiliyorum. İşlem ücreti alıyor ama olsun hakkıdır, onun sayesinde para kazandım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı