İlk iOS deneyimi için iPhone önerisi

Merfrak

Decipat
Daha fazla  
Normalde aklımda S23 almak vardı ama IOS'un tadına bakmak istiyorum artık. Bütçeme göre maksimum 12 alabilirim. Ama tasarım olarak aşırı hoşuma giden XS Max'e çok yakınım. 2024 yılında yenilenmiş olarak alsam kaç sene götürür, şarjı gün içinde yeter mi, oyunlarda iyi performans verir mi? İlk için XS Max uygun mu sizce? Tasarımı çok hoşuma gidiyor.

Çok para ya normalde benim de aklımda 13 vardı da bütçemi aşıyor 28 falan bütçem var.

Evet çok para bende çalışacağım falan ondan onu alacağım 5 yıldır aynı telefonu kıllanıyorum ekranı çıkıyor yüzüstü tutunca uzun süreli kıllanıyorum yani almısken alabildiğimin en iyisi olsun diye yoksa 12 de güzel arkadaş kıllanıyor.

XS Max kullanan varsa deneyimlerini anlatabilir mi? Kaç saat ekran süresi oyunlarda kaç FPS ısınma falan donma oluyor mu?

XS Max kullanan varsa deneyimlerini anlatabilir mi? Kaç saat ekran süresi oyunlarda kaç FPS ısınma falan donma oluyor mu?

Yani yeni telefon almışım gibi hissettirir mi?

Bu bütçede iOS alınmaz. S23 çok daha iyi bir tercih olur. iOS şart diyorsanız mecbur 2.el hariç iPhone 12 almak dışında bir seçeneğiniz yok.
12 sıfırı s23 fiyatında var ikinci ele sıcak bakmıyorum.

Arkadaşlar XS Max kullanan yok mu bir yorum yapsa nasıl 2024'teki performansı ekran süresi.

Normalde aklımda S23 almak vardı ama IOS'un tadına bakmak istiyorum artık. Bütçeme göre maksimum 12 alabilirim. Ama tasarım olarak aşırı hoşuma giden XS Max'e çok yakınım. 2024 yılında yenilenmiş olarak alsam kaç sene götürür, şarjı gün içinde yeter mi, oyunlarda iyi performans verir mi? İlk için XS Max uygun mu sizce? Tasarımı çok hoşuma gidiyor.

Yenilenmiş alınmaz 1 sene sonra elinde patlar ve XS Max günümüz için pek de uygun değil yani bayağı eski bir cihaz ve son güncellemesini alacak ayrıca iPhone Pro model olmadıkça 15 bile alınmaz 13 Pro bile 15'ten kat kat daha iyi bence IOS'u boş verip S23 almalısın S23 seni her açıdan daha mutlu edecektir.

Yenilenmiş alınmaz 1 sene sonra elinde patlar ve XS Max günümüz için pek de uygun değil yani bayağı eski bir cihaz ve son güncellemesini alacak ayrıca iPhone Pro model olmadıkça 15 bile alınmaz 13 Pro bile 15'ten kat kat daha iyi bence IOS'u boş verip S23 almalısın S23 seni her açıdan daha mutlu edecektir.

Tamamdır teşekkürler. S23 alacağım gibi görünüyor. iOS biraz daha beklesin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı