İlk kez PS alacak birine tavsiyeler

AforozBass

Decapat
Daha fazla  
2 hafta içinde PS5 Slim CD'li sürüm alacağım, ilk kez bir konsol sahibi olacağım gamepad kullanmaya falan alışık değilim tavsiyelerinizi bekliyorum iyi sosyaller.

2 hafta içinde PS5 Slim CD'li sürüm alacağım, ilk kez bir konsol sahibi olacağım gamepad kullanmaya falan alışık değilim tavsiyelerinizi bekliyorum iyi sosyaller.
Öncelikle Astro's Playroom'u bitir. Konsola iyice alış kontrollere falan, el becerin gelişsin.
Sonra PS Plus Deluxe üyeliği al.
Ondan sonra bam güm yardır.

Sinirlenince kola zarar vermeyin :D. Küçükken PS3'ümün kolunu fırlatmıştım bütün koridoru turlamıştı ve hiç bir şey olmamıştı yani o an öyle sanmıştım sonra içinden sallayınca tıkır tıkır ses gelmeye başladı :D. Ve drift sorunu oldu.

Tavsiyeler için teşekkür ederim, PS Plus üyelikleri arada bir indirime giriyor mu bu arada öyle bir şey duymuştum.
Maalesef. Ama üyelik alınca rastgele oyunlarda indirim veriyor.

Sinirlenince kola zarar vermeyin :D. Küçükken PS3'ümün kolunu fırlatmıştım bütün koridoru turlamıştı ve hiçbir şey olmamıştı yani o an öyle sanmıştım sonra içinden sallayınca tıkır tıkır ses gelmeye başladı :D. Ve drift sorunu oldu.

Bloodborne oynamayı planlıyordum galiba vaz geçmeliyim :).

Maalesef. Ama üyelik alınca rastgele oyunlarda indirim veriyor.

Tamamdır hocam teşekkürler.

Arkadaşin dediği gibi astro playroom oyna biraz sonra PS plus deluxe yada extra üyeliği al sonrasında akıyor zaten kendin de öğrenmeye başlarsın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı