- Makaleler
- 8
Ah iste kafami ... Cok acele ettim satmak icin, acele edince de boyle oldu.Hocam baya ucuza gitmiş, 350 derdim en az ben ona.
Ah iste kafami ... Cok acele ettim satmak icin, acele edince de boyle oldu.Hocam baya ucuza gitmiş, 350 derdim en az ben ona.
Atabilirseniz çok iyi olur hocam, Windows XP'nin yüzünü görelim.İlk PC im 2004 yılında toplanmış bir masaüstü idi
Asus P5PL2 anakart Intel Pentium D işlemci yanlış hatırlamıyorsam ilk ekran kartı PCI Express idi ama modelini hatırlamıyorum.2GB RAM i e 120GB HDD si vardı
Hala bir köşede duruyor çalışır mı bilmem çalışırsa buraya foto atarım![]()
64 MB Ram vay be eski toprakKendime ait olan Bit Casper Nirvana model Intel Pentium 3.33GHz ve ATI ekran kartına sahip 4 GB RAM'li sistemdi.
İlk kullandığım dersen 64 MB RAM 30 GB HDD sahip 1 çekirdek işlemcili aşırı esko beyaz bir kasa monitörüde vardı tüplü monitör diyorlar Türkçe galiba. Çalıştırmaya kalkarsam iki üç şeyin tamir edip çalışır. Canavar gibi.
64 MB RAM vay be eski toprak![]()
Benimde ilk masaüstüm o kadar eski değil ama 2GB ram 9600 GT idi bak duygulandım ekran kartı hala duruyorÇocukken kullanıyordum. Sistem aşırı eskiydi galiba HP markaydı beyaz bir kasa. Baküde duruyor galiba hala.
Ooo. 3.33 GHz mi? O zaman hızlı bir işlemci. (!)Usta benimki 2005 modeldi.
Intel Pentium 4 3.33 GHz.
2 GB RAM DDR2.
80 GB Samsung HDD.
96 MB ekran kartı.
Bende de 9400 modeli varBenimde ilk masaüstüm o kadar eski değil ama 2GB ram 9600 GT idi bak duygulandım ekran kartı hala duruyor![]()
Abi GTA 5 oynatır mı?Bende de 9400 modeli varEki Görüntüle 692955
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.