İlk Lücid Deneyimim

Öncelikle amaçsız bir şekilde lücid rüyadan ürküyorum, bundan birkaç ay önce, lücid rüyayı duymuştum ama aklımda böyle bir şey yoktu, rüya değil kabus görüyordum, şimdi rüyamı tam anlatmayayım ama annem kılığına girmiş bir cadı ve babam kılığına girmiş Terminator gibi bir şey vardı, eve doğru geliyorlardı, bende dolabımdan eşyalarımı alıp kaçıyordum, aşağıya indim hava karanlıktı, motora doğru koşarken cadıyı gördüm, o anda hiçbir şey yapamayacağımı anladım ve bir anda bunun rüya olduğunu anladım ve rüyada isteklerinin yerine geldiğini biliyordum, ve kaçmak için hemen uçmak istedim yerden yavaş yavaş havalandım, yavaş uçuyordum hızlanmak istedim ama olmadı, sonra bir anda gücüm kesildi, yere düşüyordum, sonra tam yere düşecekken uyandım.

Astral seyahat ürkütücü boyutsal varlıklar gözüküyor, deniyor.

Korkmakta haklısın ben çok korkmuştum ama ben duyukarı aktif ettiğim için çok netti her şey.

Öncelikle amaçsız bir şekilde lücid rüyadan ürküyorum, bundan birkaç ay önce, lücid rüyayı duymuştum ama aklımda böyle bir şey yoktu, rüya değil kabus görüyordum, şimdi rüyamı tam anlatmayayım ama annem kılığına girmiş bir cadı ve babam kılığına girmiş Terminator gibi bir şey vardı, eve doğru geliyorlardı, bende dolabımdan eşyalarımı alıp kaçıyordum, aşağıya indim hava karanlıktı, motora doğru koşarken cadıyı gördüm, o anda hiçbir şey yapamayacağımı anladım ve bir anda bunun rüya olduğunu anladım ve rüyada isteklerinin yerine geldiğini biliyordum, ve kaçmak için hemen uçmak istedim yerden yavaş yavaş havalandım, yavaş uçuyordum hızlanmak istedim ama olmadı, sonra bir anda gücüm kesildi, yere düşüyordum, sonra tam yere düşecekken uyandım.

Astral seyahat ürkütücü boyutsal varlıklar gözüküyor, deniyor.

Doğrudur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uykum vardı, uyumak istiyordum. Etraftafın sessizleşmesini bekledim. O sırada telefonumdan bir video açtım, diğer videolara bakıyordum,
Bir video gördüm, lüsid rüya... Rüyaları kontrol etmek ne güzel olmaz mıydı? İzledim ve yöntem hoşuma gitti. Her gün uykumun 6. saatinde uyanıp rüyalarımı not alacaktım. Alarmimi kurdum, yattım. 2-3 haftadır yapıyordum, kontrol etmeme gerek yoktu. Rüyalarımı kitap gibi okumak yeterdi.
Bir gün uçmak istedim, beynime telkin verdim "ben rüyamı kontrol edebilecek zeki bir insanım bu gece rahat uyuyup güzel rüya göreceğim,
Sonra farkına varacağım kontrol edeceğim. Diye tekrarladım uykuya dalana kadar, bir anda odamda uyandım ışık açıktı biri bana.
Doğru geliyordu genç yeni tıraş olmuş güzel giyimli, sonra aniden üstüme geldi o an fark ettim bu bir rüyaydı bende duyularımı aktif etmek için gözümü kapayıp.
Açtım gözüm net görüyordu parmağımı kokladım, beyaz kayısı gibi kokuyordu. Belli ki burnumda aktif oldu. Elimi yumruk yaptım, sıktım. Elimde çalışıyordu, güzel bir melodi mırıldandım.
Duyuyordum, son olarak parmağımı yaladım tat alıyordum. Bir baktım üstüme gelen kişi durmuştu donmuştu! Rüyada olduğumu biliyordum ama rüyamda yapmak istediğim her şeyi unuttum sadece.
Uçup gitmek istiyordum yerden 50 60 cm havalandım hafifledim genç adamı ben dondurmuştum, çözdüm. Bana gülümsedi. Bu sefer, elimde bir çokonat hayal ettim ve elimde bir çokonat vardı. İlk seferimdi.
Korkmuştum ben de, uyanmak istiyorum dedim. Uyanamadım. Korkmuştum. 2-3 saniye sonra uyandım. Kontrol etmeye tam alışamamışım meğer. Bu deneyimi asla unutmayacağım. Arkadaşlar, siz de böyle bir olay yaşadıysanız anlatabilirsiniz.

Hocam dün tekrar, rüyada olduğumun farkına vardım, öncelikle Türkiye de bir savaştaydık, her yeri basmışlar ve biz 2 kişiydik, yenemeyeceğimi anlayınca bunun rüya olduğunu anladım, ve Terminator gibi dövüşmek istedim 😃,sonra da değişik değişik hareketlerle toplam 2 bina adamı dövdüm sonrada uyandım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı