Aynen şiveps hocam. AynenHocam ilk defa alkol aldım. 2 bira (markası şiveps miydi hatırlamıyorum), 2 Tuborg bira kırmızı, bir de 35'lik votka içtim, sızmışım, gece kusmuşum ama hiçbirini hatırlamıyorum. Bünyem alkole dayanıksız mı sınırım nedir?
Aynen şiveps hocam. AynenHocam ilk defa alkol aldım. 2 bira (markası şiveps miydi hatırlamıyorum), 2 Tuborg bira kırmızı, bir de 35'lik votka içtim, sızmışım, gece kusmuşum ama hiçbirini hatırlamıyorum. Bünyem alkole dayanıksız mı sınırım nedir?
Hocam toplamda 4 bira bir votka içtim, özelliklede hızlı içmiştim çok sarhoş olmak istiyordum. Ama kusmakla kalmaya dua edebilirsin derken daha kötüsü ne oluyor ki?Sek 35'lik votka alışkın bir alkoliği bile dumur edebilir. Yanına da yüksek alkollü 2 bira içmişsin, biraz da hızlı içmişsen kusmakla kalmaya dua edebilirsin.
Votkayı karışımla yavaş yavaş içsen çarpmazdı, bira zaten maksimum başını döndürürdü. Bir de açken içmeyi önermem, mideyi bozuyor.
Hatırladım şimdi, 2 carlsberg, 2 efes gold, 35'lik votka smirnon.Hocam ilk defa alkol aldım. 2 bira (markası şiveps miydi hatırlamıyorum), 2 Tuborg bira kırmızı, bir de 35'lik votka içtim, sızmışım, gece kusmuşum ama hiçbirini hatırlamıyorum. Bünyem alkole dayanıksız mı sınırım nedir?
Hocam afiyet olsun öncelikle. Oradaki "şiveps" ben olmalıyım.Hocam ilk defa alkol aldım. 2 bira (markası şiveps miydi hatırlamıyorum), 2 Tuborg bira kırmızı, bir de 35'lik votka içtim, sızmışım, gece kusmuşum ama hiçbirini hatırlamıyorum. Bünyem alkole dayanıksız mı sınırım nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.