İlk mesaj nasıl atılır?

Dostum yılların getirdiği deneyimlerime dayanarak şunu söyleyebilirim bi ilk mesajın ne olduğunun hiçbir önemi yok karşıdaki de seninle tanışmak istiyorsa herhangi bir şey yazsan da cevap alacaksındır.
 
Yolda denk geldiğine göre gerçek.
Oh yeah dostum orayı görmemişim.
%50-%50 şansını deneyebilirsin ama üzerler.

O sevgi içinde kalsın, seni severse belli eder zaten en ufak lafında beni seviyomuş triplerine girme.

Tüyo bu arada, rahatta kal.
 
İlk konuşmayı sanaldan yapma, kız cevap verse bile en iyi ihtimalde öz güvensiz görüneceksin. Bende seninle aynı durumu yaşamıştım yolda giderken merhaba dedim konuşmaya başladık.
 
Acaba şey mi yapsam konuyu müziklemi bağlasam. Çünkü müzik zevkimiz tıpatıp aynı sanki benim playlist i dinliyor.

Oradan konuya girip muhabbet edebilir miyim sizce?

Sevdiği müziği st olarak atmasını bekle sonra da ben bu müziğe bayılırım vs bir şeyler söyle eğer o da isterse konuşma devam eder sana yıllarımın tecrübesine dayanarak bir şey söyleyeceğim, utanma. Çünkü şu an bunu yapmazsan büyük ihtimal başkasıyla görüceksin.
 
Durum iyi konuştum. Fakat sevilecek biri değilmiş.

Sevdiği müziği st olarak atmasını bekle sonra da ben bu müziğe bayılırım vs bir şeyler söyle eğer o da isterse konuşma devam eder sana yıllarımın tecrübesine dayanarak bir şey söyleyeceğim, utanma. Çünkü şu an bunu yapmazsan büyük ihtimal başkasıyla görüceksin.

Aynende öyle yaptım konuya girdim konu uzadıkça uzadı bende kızı tanımaya başladım ve sevilecek biri olmadığını anladım.
 
Son düzenleme:
Yaklaşık 2 hafta oldu Instagram üzerinden takipleşiyoruz. Storylerine bakarak anladığım iki şey var müzik zevkimiz tamamıyla aynı ve kız çok güzel. Bazen yolda denk geliyoruz falan kızı görüyorum tanışmak istiyorum ama nasıl muhabbete gireceğim hakkında en ufak fikrim yok daha bu konularda toyum yardımcı olursanız sevinirim.
Git onların arkadaşı olan bazı erkeklerle arkadaşlık kur (kafana uymuyorsa bunu kesinlikle yapma.) daha sonra arada onlar yemek yerken bir kaç parça falan al, sınav olunca konuş nasıl geçti diye. Zaman geçtikçe daha sosyalleşin arkadaş olursunuz zaten.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı