İlk mesaj nasıl olmalı?

ANKARALI BELA

Megapat
Yer
Köy
Daha fazla  
Meslek
Çoban
Ortaokulda konuştuğum bir kız vardı. Geçenlerde instagramdan takipleştik. Hikayeye cevap vererek sohbet açmayı düşünüyordum ama takipleştiğimizden beri hiç hikaye atmadı ben de direkt mesaj atmaya karar verdim. Beni hatırlayıp hatırlamadığından emin değilim. “Naber, nasılsın?” diye mesaj atmayı düşünüyorum ama sonrasında kendimi tanıtmalı mıyım?

Yine de uygun zamanı bekleyip konuşabileceğin bir konuda hikaye attığında yürümen daha iyi olur. Naber vs. de klasik biraz. Kendini tanıtmana gerek yok, zamanla tanıyacak zaten

Kızlar genelde içtikleri şeyleri paylaşıp dururlar bende "ne zaman kahve/limonata/her neyse içmeye gidiyoruz" diye mesaj atarım. Bu zamana kadar iyi çalıştı. Yalnız bu sadece mesaj başlatmak için. Kız olumlu cevap verince tamam la yarın içelim dememek lazım.

Öyle yaptım. Çok da ehemmiyet vermeye gerek yok.
Önceden tanışıklık varsa naber daha uygun olurmuş zaten, abartmadan süslenebilirdi tabii.

Kızlar genelde içtikleri şeyleri paylaşıp dururlar bende "ne zaman kahve/limonata/her neyse içmeye gidiyoruz" diye mesaj atarım. Bu zamana kadar iyi çalıştı. Yalnız bu sadece mesaj başlatmak için. Kız olumlu cevap verince tamam la yarın içelim dememek lazım.

Önceden tanışıklık varsa naber daha uygun olurmuş zaten, abartmadan süslenebilirdi tabii.
Kızla konuştuk biraz. Sıcakkanlı gibiydi ama vakit geç olunca iyi geceler deyip yattım. Birkaç gün sonra tekrar yazdım ancak neredeyse her mesaja bir saat sonra cevap veriyordu ve nasıl gidiyor faslını geçemeden yine gece oldu. Konuşmayı devam ettirmeye çalışmalı mıyım?

Kızla konuştuk biraz. Sıcakkanlı gibiydi ama vakit geç olunca iyi geceler deyip yattım. Birkaç gün sonra tekrar yazdım ancak neredeyse her mesaja bir saat sonra cevap veriyordu ve nasıl gidiyor faslını geçemeden yine gece oldu. Konuşmayı devam ettirmeye çalışmalı mıyım?

Yok Next'le.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı