cooper_flagg
Centipat
RZ125 - RKS MOTOR | Zor Beğenenler İçin 2024

18 yaşına girdiğimde ilk motor olarak almayı düşünüyorum sizce alınır mı?
Sürmesine 2500lük de sürersin ayrıca 125cclik trafikte tehlikeli oluyor çok yetersiz kalıyor bence ailene danış bunuŞu anda 16 yaşında R6 sürebilmeme rağmen ailem 125CC üstüne hiçbir şekilde izin vermiyor o yüzden bu motoru sordum.
Sürmesine 2500'lük de sürersin ayrıca 125CC'lik trafikte tehlikeli oluyor çok yetersiz kalıyor bence ailene danış bunu.
130 zaten gitmez de full kesicide kullanırsan uzun ömürlü olmaz 200-250cc alıp sakin sürmek daha mantıklı benceFull gaz açarak gitsem bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum 120-130 giderim.
130 zaten gitmez de full kesicide kullanırsan uzun ömürlü olmaz 200-250CC alıp sakin sürmek daha mantıklı bence
Sürmesine 2500'lük de sürersin ayrıca 125CC'lik trafikte tehlikeli oluyor çok yetersiz kalıyor bence ailene danış bunu.
Sollamada boğuluyor. 2 kişi sürünce gitmiyor yokuşu çekmiyor. Küçük oldukları için sesleri de çıkmıyor araçlar seni farketmiyor bile. Genel 125cc motorlara teknoloji de koymuyorlar (ABS vs.)Trafikte 125'lik neden tehlikeli oluyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.