İlk Oynadığınız Açık Dünya Oyunu

asdddxaw

Hectopat
Katılım
7 Temmuz 2017
Mesajlar
1.314
Çözümler
2
Yer
İstanbul
Eski bilgisayarımın 1,5GB RAM'i 1,5GB ekran kartı vardı, tüm arkadaşlarım H1Z1 oynarken ben RigorZ oynardım. Yani ilk oynadığım Açık Dünya oyunu RigorZ'dur peki sizin? Çok merak ettim. Bu tür oyunlara RigorZ'dan başlayan var mı acaba? :LOL::LOL:

Tabii bu oyun bir zaman sonra 2 GB RAM İstedi ama yine de kasa kasa oynamıştım, tekrar güncelleme geldiğinde ise 4 GB RAM İstiyordu ve bilgisayarım maalesef oyunu açmıyordu. Mecbur oyunu bırakmıştım. :(
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım benim de GTA Vice City olması lazım. İlk çıktığı zaman herkes hayran hayran anlatırdı, şimdi yüzüne bakan yok. Oyun sektörü bu kadar kısa sürede nerelerden nerelere geldi :)
 
GTA:Vice City ve San Andreas
Eski bilgisayarımda 512MB RAM vardı.
Hala duruyor. Eğer vakit bulursam birgün içini temizleyip çalıştırıcam.
Şimdi aklıma geldi de bir tazmanya canavarı oyunu vardı. Kulübelere girerdin kıyafet değiştirirdi falan onu da sayabiliriz.
 
Son düzenleme:
Otelin önündeyim. O meşhur pembe otel. Hemen Panzer yazıyorum. Tank iniyor. Yaradan yağdırıyor. Ben Panzer yazdıkça bir sürü tankım oluyor. Bir allahın kulu da sormuyor ki Miami'de bu kadar Panzer ne arasın? Ama işte. Open World ne yaparsın.

2217366-vcus.png
 
Gta Vice City' nin Gta türk yamalısını oynamıştım aah ah sabaha kadar oynardım, pcnin başından kalkmamak için yemek bile yemezdim.. Şimdi cok garibime gidiyor o günlerim [emoji4]
 

Yeni konular

Geri
Yukarı