İlk oyumu kullandım ama kullanmadan önce ve kullanırken çok panik oldum. sizinle de paylaşmak istedim. siz ilk oyunuzu kullanırken neler yaşadınız? Dilerseniz paylaşabilirsiniz.
İlk oyumu kullandım ama kullanmadan önce ve kullanırken çok panik oldum. sizinle de paylaşmak istedim. siz ilk oyunuzu kullanırken neler yaşadınız? Dilerseniz paylaşabilirsiniz.
Ben de hayatımda ilk oyumu bu yıl kullandım, ülkemizin kurucusu ve ebedi lideri sayın Mustafa Kemal Atatürk'ün ülkemizde Osmanlı imparatorluğunun yıkılışından sonra hayata geçirdiği önemli kararlardan biri olan cumhuriyet düzeninin ve nimetlerinin bu seçim sayesinde ne kadar güzel bir şey olduğunu iliklerime kadar hissettim.Yaşasın özgürlük ve yaşasın demokrasi ! Diyorum.İlk defa oy kullanacak ve yaşından dolayı kullanamayan forumdaki üyelere da buradan oy kullanmanın çok kolay bir işlem olduğunu söylemek istiyorum ve umarım sizlere de bir gün nasip olur diyorum teşekkürler.
İlk oyumu kullandım ama kullanmadan önce ve kullanırken çok panik oldum. Sizinle de paylaşmak istedim. Siz ilk oyunuzu kullanırken neler yaşadınız? Dilerseniz paylaşabilirsiniz.
İlk oyumu kullandım ama kullanmadan önce ve kullanırken çok panik oldum. Sizinle de paylaşmak istedim. Siz ilk oyunuzu kullanırken neler yaşadınız? Dilerseniz paylaşabilirsiniz.