O kadar kısa bir işlem ki bende ne oldu bitti anlamadım.Ama süreçten memnunum yani anormal bir şey görmedim.Bende ilk defa oy kullandım. O kadar panik oldum ki kime oy verdiğimi bile unuttum![]()
O kadar kısa bir işlem ki bende ne oldu bitti anlamadım.Ama süreçten memnunum yani anormal bir şey görmedim.Bende ilk defa oy kullandım. O kadar panik oldum ki kime oy verdiğimi bile unuttum![]()
Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben umudumu asla yitirmedim.Niye bu kadar pozitifsin anlamıyorum. Ülke gidiyor.
Aktroller böyle omurgasız davranabiliyor ben de biliyorum. Sorun yok sen de kusura bakma seçim gerginliği var...Ben pp ye Atatürk koyan akpliler de biliyorum alnında yazmıyor ki hangi partiye oy vereceğin.
Bir şey hakkında konuşurken kimi kast ettiğin belirsiz olunca böyle durumlar yaşanabiliyor kusura bakma.
Sağ olun.Hayırlı olsun hocam.
Ümitsiz durum yoktur, umutsuz insan vardır demiş, profil fotoğrafına Atatürk'ü koymadan önce onu biraz anlamayı dene. Kendim çok anladım demiyorum yanlış anlaşılmasın. Yani sakin olun ülke elden gitmiyor, ülkeyi yıllar sonra yeniden kazanıyoruz.Niye bu kadar pozitifsin anlamıyorum. Ülke gidiyor.
Hocam beni de pozitif yapacaksiniz zorla! SagolunSağ olun.<3
Ümitsiz durum yoktur, umutsuz insan vardır demiş, profil fotoğrafına Atatürk'ü koymadan önce onu biraz anlamayı dene. Kendim çok anladım demiyorum yanlış anlaşılmasın. Yani sakin olun ülke elden gitmiyor, ülkeyi yıllar sonra yeniden kazanıyoruz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.