İlk Oyun Konsolunuz

Kara kutu klon Atari 2600. Zamanında bulunmaz nimetti.
 
İlk oyun konsolum:
resim_2021-02-09_031839.png
 
Son düzenleme:
@Carnage86, dediğiniz konsol bu değil. Super Star Trek. Klon bir NES cihazı. Bölge farkından kasetler uymuyordu. İçinde 7 oyun vardı. İkisi tabancalı.
 
Çakma NES. 2001-02 yılları arasıydı galiba. Super Mario Bros., Wacky Races, The Bugs Bunny Crazy Castle, Hyper Olympic, Track and Field, Duck Hunt ve tanımlayamadığım bir yarış oyunu ile hatırmaladığım pek çok oyunu oynamışlığım var. Aslında bunlar benim dönemimin oyunları değil. Bunlar çok daha eski oyunlar. Benim dönemimde daha çok Nintendo 64 ve GameCube gibi clhazlarda oynanıyor(muş). Ben o cihazlara sahip olmadığım için elbette haberim bile yoktu ama iyi ki de yokmuş:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunu görememektense. 😀

Game Boy Pocket´ım da oldu. O da 2002-03 yılları arasıydı büyük ihtimalle. Sarı renkliydi. Bu cihaz çakma değil, orijinaldi ama oyunları çakmaydı. 😀 Super Mario Land, 2, 3: Wario Land, Batman: The Video Game, Tetris, büyük ihtimalle Pokemon ve maalesef yine hatırlayamadığım pek çok oyunu oynadım. Her oyun inanılmaz etkileyiciydi ama özellikle Batman ve Wario Land´e hayran kalmıştım ancak oyundan sebep bir Batman hayranı da olmadım. 🙃

Çakma NES ve korsan oyun kullandım diye forumun korsan avcıları bana kızar mı acaba? 🤔 O zamanlar daha çocuktuk. 🙃
 

Geri
Yukarı