İlk oyun projem güzel mi?

AhmetKonyaspor

Decipat
Oyunumu fikir taslağını ortaya çıkardım ve sizdende düşüncelerinizi duymak isterim.

Oyunda 3 boyutlu bir oyun olacak. Ana menüde yüzlerce monitör olacak ve bu monitörlere tıklayınca içine gireceğiz o bölümdeki etapları geçmeye çalışacağız. Bitirince monitörden çıkıp ana ekrana geri döneceğiz. En son monitöre kadar böyle gittikten sonra oyunu kazanacağız.

Oyunumu fikir taslağını ortaya çıkardım ve sizdende düşüncelerinizi duymak isterim.

Oyunda 3 boyutlu bir oyun olacak. Ana menüde yüzlerce monitör olacak ve bu monitörlere tıklayınca içine gireceğiz o bölümdeki etapları geçmeye çalışacağız. Bitirince monitörden çıkıp ana ekrana geri döneceğiz. En son monitöre kadar böyle gittikten sonra oyunu kazanacağız.
Do Not Feed Monkeys, Beholder gibi oyunlara çok benzer olur. Hatta nereden aklıma geldi bilmiyorum ama Cartoon Network'ün sitesinde bir Gumball oyunu vardı onda da monitörlere girip bölüm seçiyorduk.

Monitör yerine üzerinde etaplara dair ipuçları barındıran büyülü kitaplar yap kitapların içine girelim. En son oyunun sonunda tüm kitaplar yan yana gelip hepsi birer harften cümle kursun bize.

İzledim görüntülerini ancak benim yazdığımla ilişkili bir başlangıç göremedim hocam.
Ben de çok oynamadım ama bir adam kütüphanedeki kitapları okuyor ve her okuduğu kitapta durun size hikayesini anlatayım diyor sonra kitabın içine giriyoruz.

3D bir oyunu tek basina yapman nasil mumkun olabilir? Yaparsin ama yillar surer. Her yere asset basacagim dersen orasi ayri tabi unreal engine ne gune duruyor ama o oyun o zaman senin oyunun olur mu bilinmez. Assetler oyunu olacaktir.

Yanlis anlama bilgi duzeyini bilmeden yorum yapiyorum amacim da sevk kirmak degil elbette sadece olaya biraz gercekci yaklasmak guzel. Tabii ki fikri uretmek ve hayal etmek yapim asamasinin %50sidir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı