kade Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 2.423 Makaleler 2 Çözümler 19 3 Ağustos 2022 #161 LatifGüngör dedi: Teşekkür ederim. İsim espriyle ortaya çıktı hocam pek düşünmedim üstünde. Belki değiştirebilirim. Genişletmek için tıkla... Oyunun isminin Khontkar ile bir alakası var mı peki?
LatifGüngör dedi: Teşekkür ederim. İsim espriyle ortaya çıktı hocam pek düşünmedim üstünde. Belki değiştirebilirim. Genişletmek için tıkla... Oyunun isminin Khontkar ile bir alakası var mı peki?
LatifGüngör Hectopat Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 223 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Game Developer 3 Ağustos 2022 #162 kade dedi: Oyunun isminin Khontkar ile bir alakası var mı peki? Genişletmek için tıkla... .d yok hocam
kade dedi: Oyunun isminin Khontkar ile bir alakası var mı peki? Genişletmek için tıkla... .d yok hocam
Mırnav Hectopat Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 598 Çözümler 5 3 Ağustos 2022 #163 Kolay gelsin. @LatifGüngör
LatifGüngör Hectopat Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 223 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Game Developer 7 Ağustos 2022 #164 Mırnav dedi: Kolay gelsin. @LatifGüngör Genişletmek için tıkla... Sağ ol.
K KİMse kim Hectopat Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 341 Çözümler 4 Yer Bursa 7 Ağustos 2022 #165 Jumpscare var mı?
LatifGüngör Hectopat Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 223 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Game Developer 8 Ağustos 2022 #166 KİMse kim dedi: Jumpscare var mı? Genişletmek için tıkla... Var hocam
2 277662 Kilopat Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 4.417 Makaleler 5 Çözümler 12 8 Ağustos 2022 #167 Oyun tatlı duruyor Yakın zamanda bende bir korku oyununu piyasa sürmeyi düşünüyorum, umarım bu konudaki kadar ilgi gelir
Oyun tatlı duruyor Yakın zamanda bende bir korku oyununu piyasa sürmeyi düşünüyorum, umarım bu konudaki kadar ilgi gelir
D DeviLJoN Centipat Katılım 6 Ağustos 2022 Mesajlar 286 8 Ağustos 2022 #168 Oyunu oynadım. Ters mouse oynayan birisi olarak zor oynadım. Keşke ayarlar özelliği biraz daha gelişmiş olsaydı.
Oyunu oynadım. Ters mouse oynayan birisi olarak zor oynadım. Keşke ayarlar özelliği biraz daha gelişmiş olsaydı.
LatifGüngör Hectopat Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 223 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Game Developer 8 Ağustos 2022 #169 277662 dedi: Oyun tatlı duruyor Yakın zamanda bende bir korku oyununu piyasa sürmeyi düşünüyorum, umarım bu konudaki kadar ilgi gelir Genişletmek için tıkla... Gelir hocam. Başarılar dilerim. DeviLJoN dedi: Oyunu oynadım. Ters mouse oynayan birisi olarak zor oynadım. Keşke ayarlar özelliği biraz daha gelişmiş olsaydı. Genişletmek için tıkla... Hocam beta sürümde baya eksik ve hata var biliyorum. Oyunu hala geliştirmekteyim.
277662 dedi: Oyun tatlı duruyor Yakın zamanda bende bir korku oyununu piyasa sürmeyi düşünüyorum, umarım bu konudaki kadar ilgi gelir Genişletmek için tıkla... Gelir hocam. Başarılar dilerim. DeviLJoN dedi: Oyunu oynadım. Ters mouse oynayan birisi olarak zor oynadım. Keşke ayarlar özelliği biraz daha gelişmiş olsaydı. Genişletmek için tıkla... Hocam beta sürümde baya eksik ve hata var biliyorum. Oyunu hala geliştirmekteyim.
D DeviLJoN Centipat Katılım 6 Ağustos 2022 Mesajlar 286 8 Ağustos 2022 #170 LatifGüngör dedi: Gelir hocam. Başarılar dilerim. Hocam beta sürümde baya eksik ve hata var biliyorum. Oyunu hala geliştirmekteyim. Genişletmek için tıkla... Oyunu oynatıyorum arkaşlara tepkiler güzel korkmayan çıkmadı henüz.
LatifGüngör dedi: Gelir hocam. Başarılar dilerim. Hocam beta sürümde baya eksik ve hata var biliyorum. Oyunu hala geliştirmekteyim. Genişletmek için tıkla... Oyunu oynatıyorum arkaşlara tepkiler güzel korkmayan çıkmadı henüz.