İlk oyun projem (Şükür)

Dün gece bu sorunu halledip oyuna patch getirmiştim aslında. Neden öyle olmuş anlamadım. Az önce kendim de girip denedim bir sorun olmadı.

Ayarları kaydetmiyor olabilir belki. Dediğiniz gibi yaptığımda sorun kalmıyor. Tekrar girdiğimde de sorun yok.

Bir diğer gördüğüm de biraz önce bende VSync'siz çalışıyordu ana menüde 300+ fpsleri gördüm. Şimdi o sorun yok.

Geri dönüş yaptığın için teşekkür ederim hocam iyi oyunlar.

Geri dönüş yaptığın için teşekkür ederim hocam iyi oyunlar.

Rica ederim.

Bir de bir sorum olacak: Bu oyunu Unity ile yapmışsınız. Öğrenim kolaylığı açısından Unreal Engine 5 mi Unity mi önerirsiniz? UE5'te daha fazla imkan var gibi geliyor ama çok iyi bir sistem toplamadan uğraşılacak gibi durmuyor. Onun dışında UE5'i öğrenmesi çok daha zor değilse UE5 daha iyi gibi duruyor ama karar veremedim.

Hocam ben de bu işlere yeni başladım. Eğer tek başınıza geliştirecekseniz Unity daha uygun diye biliyorum. UE5'te daha fazla imkan var doğru, fakat tek başınıza zor olur diye düşünüyorum. İkisine de göz atıp karar vermen daha doğru olur diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…