İlk oyun projem (Şükür)

Oyunu ilk fırsatta satın alıp deneyeceğim Steam üzerinden bir inceleme yazarım. Sanırım yolun daha başındasın tavsiyem bütün oyun türleri için bir mini oyun çıkarman olacaktır.
Hocam şimdiden teşekkür ederim. Bu daha ilk projem, kendimi geliştirdikçe farklı projeler geliştirmeyi düşünüyorum.

Aldım hocam oyunu, ilk projeniz olmasına rağmen incelemelerde oyunu gömen Outlast benzeri oyun bekleyen arkadaşlar olmuş onları da görmedim değil.

Aldım hocam oyunu, ilk projeniz olmasına rağmen incelemelerde oyunu gömen Outlast benzeri oyun bekleyen arkadaşlar olmuş onları da görmedim değil.
Kral desteğin için çok teşekkür ederim. Keşke herkes neyi beğenip neyi beğenmediğini söylesede ben de ona göre geliştirsem kendimi. Bazı incelemeler çok agresif ben de anlamadım.

Hazır asset kullanmak, basit veya kötü oyun yapmak suç değil. Kimse sizi bu yüzden yargılamaz veya kötülemez.

Ama eğer üzerinde emek harcanmamış bir yapımı tam bir oyunmuş gibi satışa çıkarıp gelen eleştirilere saygısızca karşılık verirseniz haklı olarak linçlenir ve dışlanırsınız.

Burada kimden bahsettiğimi muhtemelen anlamışsınızdır, lafım kesinlikle size değil. Oyununuzu deneme fırsatı bulamadım ama hazır asset vs diye emeğinizi küçümsemenize gerek yok. Yeter ki kendinizi geliştirin, daha iyi olmak için çabalayın.

Kral başta güzel yorum ve düşüncelerin için çok teşekkür ederim.
Emeğimi kesinlikle küçümsemiyorum, oyunu geliştirirken neler yaşadığımı sadece kendim bilirim.

Hazır asset kullanmak konusunda ise şuan bilinen bazı büyük bütçeli oyunlarda bile hazır asset kullanılıyor.

Ben her türlü eleştiriye açığım, kendimi geliştirebilmem için yapılan eleştiride oyuncunun beğendiği ve beğenmediği noktaları söylemesi bana çok yardımcı olacaktır.

Sizin gibi düşünen arkadaşları gördükçe daha da motive oluyorum tekrardan teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…