İlk oyunum - Tab Fire (Deneme sürümü)

Makaleler
1
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Çok söyleyeceğim bir şey yok. Linki bırakıyorum, acaba indirip deneyebilir misiniz ilk oyunumu? :) Oyunun ilk versiyonu, diğer zeminler yok, FPS türü bir oyun ve online olacak. Şuan sadece oyunu test etmenizi istiyorum, teşekkürler. :) Bazı ufak hatalar var (ışıklandırma v.s).
Buyrun link;
(Arşiv 80 MB ancak oyun 300 MB)
Virustotal (Yalnızca exe dosyasını attım, isterseniz siz açmadan önce tüm dosyaları taratabilirsiniz);
Bu arada eğer bir hataya denk gelmezseniz, "hatasız" denk gelirseniz hata ile birlikte "hatalı" yazın lütfen. :)

Aslında şöyle, şuan donanımlara göre nasıl performans alınıyor onu toplayacağım. Ona göre optimizasyon edeğim, grafikleri düşüreceğim. Şuan sadece bir zemin, 4 ışık çubuğu ve düzeltmeyi unuttuğum silah ve top var. :)

Arkadaşlar merhaba. Çok söyleyeceğim bir şey yok. Linki bırakıyorum, acaba indirip deneyebilir misiniz ilk oyunumu? :) Oyunun ilk versiyonu, diğer zeminler yok, FPS türü bir oyun ve online olacak. Şuan sadece oyunu test etmenizi istiyorum, teşekkürler. :) Bazı ufak hatalar var (ışıklandırma v.s).
Buyrun link;
(Arşiv 80 MB ancak oyun 300 MB)
Virustotal (Yalnızca exe dosyasını attım, isterseniz siz açmadan önce tüm dosyaları taratabilirsiniz);
Bu arada eğer bir hataya denk gelmezseniz, "hatasız" denk gelirseniz hata ile birlikte "hatalı" yazın lütfen. :)
Ayarlar menüsü ekleyin. Ses düzeyinden dolayı yerimden zıpladım.
Unreal Engine'nin kendi template'ini kullanmışsınız sanırım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı