Tab Fire Pre-Alpha

Evet arkadaşlar, nihayet Pre-Alpha sürümünü duyuruyorum, farklı zamanlarda farklı güncellemeler alacak, vereceğim linkten son sürümü indirebilirsiniz;
Bu arada önceki konuda attığım güncellemeyi yanlış build ettiğimden açılmıyor olabilir. Bu çalışıyor, bizzat denedim. :) İleride daha geniş görüş açısı ekleyeceğim.
İlk sürümde 63 FPS alıyorum, işlemci sıcaklığı biraz yüksek, 65 derece. Birazdan diğer sürümleri deneyeceğim ve bildireceğim.
İkinci sürümde 62 FPS sabit, sıcaklık düştü 2-3 derece.
Sistem=> i5 7400- 8GB RAM- GTX1060

Evet arkadaşlar, büyük güncelleme yayınlandı; -kusura bakmayın evde değilim pek ilgilenemiyorum-
Bot ateş etmek için dibime giriyor ve ölmüyor. Yanlışlıkla aşağı düştüm bot beni takip etti oda öldü geri gelmedi. Bota Allah rahmet eylesin.
Bu arada bug gibi bir şey buldum. Oyuna girmeden ayarlara girip çıkarsanız "Botlara antreman" ve "Çoklu oyuna" gibi seçenekler gidiyor ve oyuna girmişim gibi "Devam et" ve "Bağlantıyı kes" geliyor.

Bot ateş etmek için dibime giriyor ve ölmüyor. Yanlışlıkla aşağı düştüm bot beni takip etti oda öldü geri gelmedi. Bota Allah rahmet eylesin.
Bu arada bug gibi bir şey buldum. Oyuna girmeden ayarlara girip çıkarsanız "Botlara antreman" ve "Çoklu oyuna" gibi seçenekler gidiyor ve oyuna girmişim gibi "Devam et" ve "Bağlantıyı kes" geliyor.
Bulduğunuz bugu 2 dakika sonra düzelttim ama geç olduğu için telefona atamadım. Botu yeniden diriltmeyi henüz halledemedim. Ayarlar kısmından geri gelince yanlış menünün gelmesi de düzeltildi. Dediğim gibi bayrama gideceğimizden son build hali değil. Botun henüz canı yok öldüremezsiniz.

Sonraki güncelleme için tarih veremeyeceğim, tüm hatalar giderildikten sonra bir güncelleme ve Online modu geldikten sonra olmak üzere tahminimce 2 güncelleme daha alacak.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı