İlk PC sevdanız nasıl oluştu?

pcci44

Hectopat
Daha fazla  
Evet herkes PC sevdasının nasıl başlattığını anlatsın başlıyorum.
Bu yazdı. 10 yıllık laptopumu abim haricinde ilk ben açtım fan ve macun değişikliği yaptım. Ondan sonra merakım arttı araştırdıkça araştırdım öyle öyle devam ediyor.
Sizlerin nasıl başladı peki?

Evet herkes PC sevdasının nasıl başlattığını anlatsın başlıyorum.
Bu yazdı. 10 yıllık laptopumu abim haricinde ilk ben açtım fan ve macun değişikliği yaptım. Ondan sonra merakım arttı araştırdıkça araştırdım öyle öyle devam ediyor.
Sizlerin nasıl başladı peki?

Şu an 13 yaşındayım. 9 yaşında ilk kez format atmıştım o zaman merakım arttı :D

İnternet kafeye gidip IE’ye tıkladığım her an muhteşem hissettiriyordu. O MSN.com’a yönlendirmesi heyecanlandırıyordu. 2004 yıllarında, 5 cent bulsam bile giderdim. Resmen her şeyiyle muhteşemdi 😅

Zamanla oldu. 2012-2013 yıllarında 4-5 yaşlarındayken abimin 2005 model Windows XP'li yadigar Asus dizüstü bilgisayarında Half-Life, Pinball oynarken artmaya başlamıştı. Klasörlerde falan gezerdim merak ettiğim için.

8-9 yaşlarında başladı benim de yukarıdaki arkadaş gibi. Need for Speed Most Wanted oynuyordum öylesine sonra format atmayı öğrendim derken şu an 13 yaşındayım ama mutsuzum

8-9 yaşlarında başladı benim de yukarıdaki arkadaş gibi. Need for Speed Most Wanted oynuyordum öylesine sonra format atmayı öğrendim derken şu an 13 yaşındayım ama mutsuzum.

Çok virüs yemişliğim var ailem de oturup gülerdi. Her yediğimde nasıl ağlardım ama :D

Kendime yeni bir bilgisayar almam gerektiğini düşününce, o zamanlar Monster laptoplara falan bakıyordum nesillere bakmadan i5 i7 diye ayırıyordum falan. Zor günlermiş benim için. :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı