İlk sınav ne zaman?

#Sınavlariptalolsun hastag'i için tamı tamına 150.000 tweet atıldı.
Sonrada bir tane daha hastag açıldı, 60.000 tweet de ona atıldı.
Şimdi de yüz yüze sınavlara tepki amaçlı "#yüzyüzeeğitim" hastag'i açıldı. Ona da 50.000 tweet atıldı.
'Mutasyona uğramış Covid-19' çıktığı halde Twitter'da 68.900 kişi 'eğitimyuzyuzebaslasin' diye Tweet atmış.

yuzyuz.PNG

Bazıları bu tagı açanlara saydırmış, bazıları yalakalık peşinde bazıları da ciddi ciddi açılmasını istiyor.

'Mutasyona uğramış Covid-19' çıktığı halde Twitter'da 68.900 kişi 'eğitimyuzyuzebaslasin' diye Tweet atmış.

Eki Görüntüle 792491

Bazıları bu tagı açanlara saydırmış, bazıları yalakalık peşinde bazıları da ciddi ciddi açılmasını istiyor.
Ben de açılmasını isteyen taraftayım. Eğer zorunlu eğitim göreceksem ve sınav olacaksam uzaktan eğitim çok kötü bir şey anlaşılmıyor.

Ben de açılmasını isteyen taraftayım. Eğer zorunlu eğitim göreceksem ve sınav olacaksam uzaktan eğitim çok kötü bir şey anlaşılmıyor.
Kanka gerçekten virüs kapmayacak olsak okul açılsın kimsenin buna bir şey dediği yok fakat ailesinde riskli kişiler olanlar var. O yüzden bu çabamız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı