A Alikaplan801 Decipat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 2.501 Makaleler 7 Çözümler 24 21 Aralık 2020 #41 Salih METİN dedi: #Sınavlariptalolsun hastag'i için tamı tamına 150.000 tweet atıldı. Sonrada bir tane daha hastag açıldı, 60.000 tweet de ona atıldı. Şimdi de yüz yüze sınavlara tepki amaçlı "#yüzyüzeeğitim" hastag'i açıldı. Ona da 50.000 tweet atıldı. Genişletmek için tıkla... 'Mutasyona uğramış Covid-19' çıktığı halde Twitter'da 68.900 kişi 'eğitimyuzyuzebaslasin' diye Tweet atmış. Bazıları bu tagı açanlara saydırmış, bazıları yalakalık peşinde bazıları da ciddi ciddi açılmasını istiyor.
Salih METİN dedi: #Sınavlariptalolsun hastag'i için tamı tamına 150.000 tweet atıldı. Sonrada bir tane daha hastag açıldı, 60.000 tweet de ona atıldı. Şimdi de yüz yüze sınavlara tepki amaçlı "#yüzyüzeeğitim" hastag'i açıldı. Ona da 50.000 tweet atıldı. Genişletmek için tıkla... 'Mutasyona uğramış Covid-19' çıktığı halde Twitter'da 68.900 kişi 'eğitimyuzyuzebaslasin' diye Tweet atmış. Bazıları bu tagı açanlara saydırmış, bazıları yalakalık peşinde bazıları da ciddi ciddi açılmasını istiyor.
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.701 Makaleler 7 Çözümler 93 21 Aralık 2020 #42 forzamontial dedi: Dostum ben Edebiyat Tarihten geçerdimde Matematik sıkıntı benim. Kaçıncı sınıfsın? Ben 12.sınıfım. Genişletmek için tıkla... Bende.
forzamontial dedi: Dostum ben Edebiyat Tarihten geçerdimde Matematik sıkıntı benim. Kaçıncı sınıfsın? Ben 12.sınıfım. Genişletmek için tıkla... Bende.
PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 21 Aralık 2020 #43 Alikaplan801 dedi: 'Mutasyona uğramış Covid-19' çıktığı halde Twitter'da 68.900 kişi 'eğitimyuzyuzebaslasin' diye Tweet atmış. Eki Görüntüle 792491 Bazıları bu tagı açanlara saydırmış, bazıları yalakalık peşinde bazıları da ciddi ciddi açılmasını istiyor. Genişletmek için tıkla... Ben de açılmasını isteyen taraftayım. Eğer zorunlu eğitim göreceksem ve sınav olacaksam uzaktan eğitim çok kötü bir şey anlaşılmıyor.
Alikaplan801 dedi: 'Mutasyona uğramış Covid-19' çıktığı halde Twitter'da 68.900 kişi 'eğitimyuzyuzebaslasin' diye Tweet atmış. Eki Görüntüle 792491 Bazıları bu tagı açanlara saydırmış, bazıları yalakalık peşinde bazıları da ciddi ciddi açılmasını istiyor. Genişletmek için tıkla... Ben de açılmasını isteyen taraftayım. Eğer zorunlu eğitim göreceksem ve sınav olacaksam uzaktan eğitim çok kötü bir şey anlaşılmıyor.
BlackNomx Hectopat Katılım 3 Temmuz 2020 Mesajlar 325 Çözümler 2 21 Aralık 2020 #44 PustiPowerV2 dedi: Ben de açılmasını isteyen taraftayım. Eğer zorunlu eğitim göreceksem ve sınav olacaksam uzaktan eğitim çok kötü bir şey anlaşılmıyor. Genişletmek için tıkla... Kanka gerçekten virüs kapmayacak olsak okul açılsın kimsenin buna bir şey dediği yok fakat ailesinde riskli kişiler olanlar var. O yüzden bu çabamız.
PustiPowerV2 dedi: Ben de açılmasını isteyen taraftayım. Eğer zorunlu eğitim göreceksem ve sınav olacaksam uzaktan eğitim çok kötü bir şey anlaşılmıyor. Genişletmek için tıkla... Kanka gerçekten virüs kapmayacak olsak okul açılsın kimsenin buna bir şey dediği yok fakat ailesinde riskli kişiler olanlar var. O yüzden bu çabamız.