2002'de aldığımız, adını unuttuğum bir PC'idi. Ama çok net hatırlıyorum XP kuruluydu ve benim 2003-2004'den sonra eve internet bağlanınca SüngerBob izlemek dışında işime yaramayan PC artık hayatımın bir parçası olmuştu. 2006'dan sonra Knight Online, 2008 kış aylarında DarkOrbit, ve sonra LoL vb. derken buralara kadar geldim . Ama o kadar çok sevmişim ve çocukluğumu süslemiş ki XP, hala daha imzamdaki Windows 10 sistemimde XP yaması kullanıyorum.
Onboard Pentium G2020'si 4GB RAM'ı 160 GB Samsung HDD'si vardı. Bunları topladığım kasa Arçelik bir kasaydı üstünde Windows 98 Second Edition Key'i vardı. Kasanın kendisinde Floppy Disk okuyucusu vardı (İsmini yanlış yazmış olabilirim.). Hatta kasanın eski anakartı ve işlemcisi hala duruyor tam bir tarihi eser.
Bir sistemi çöp olarak nitelendiremezsin. Kimi vardır bilgisayarı sadece müzik dinlemek için kullanıyordur kimi vardır bilgisayarda render alıyordur. Evet render alan kişi için bilgisayar yetersiz kalıyordur. Ancak müzik dinleyen kişi için gayt yeterli oluyordur. Ona sistem çöp gelmiyordur. Bilmem anlatabildim mi. Bu mesaja cevap yazmak zorunda değilsiniz tartışmanın uzamasını istemiyorum.
Ben "kendi" sistemime "çöp" dedim.
Evet sistemlerin kullanım amaçları farklı olabilir.
Fakat benim istediğim şey internette takılmak ve oyun oynamaktı.
Ve hiçbirini yapamadım.
Ondan "kendi" sistemime çöp dedim.
Kimse kimsenin kararına itiraz edemez kendi malına söylenmiş ise.
Tartışma yaratan ben değilim sizsiniz. Hatta boşu boşuna ve gereksiz yere kalp kıran da...
Yok hocam GameTech PSU'm. İlginç bir şeyler denemek istedim ve onu aldım. Yorumları çok iyiydi bende yapıştırdım siparişi. Şu ana kadar bir çok kez elektrik gitti ama hiçbir şey olmadı. Tabii bu olmayacağı anlamına gelmez.
PSU üreticisini araştırdım. Bu PSU'ları yapan firma 1993'ten beri işin içinde. C4 değil en azından.