İlk sisteminiz ne idi?

İmzanızı referans alarak konuşuyorum. Galiba PSU'nuz PowerBoost. Neden?
Yok hocam GameTech PSU'm. İlginç bir şeyler denemek istedim ve onu aldım. Yorumları çok iyiydi bende yapıştırdım siparişi. Şu ana kadar bir çok kez elektrik gitti ama hiçbir şey olmadı. Tabii bu olmayacağı anlamına gelmez.

PSU üreticisini araştırdım. Bu PSU'ları yapan firma 1993'ten beri işin içinde. C4 değil en azından.

Eskidi, ama hala ikinci el'de mevcut. 2000-2010 oyunlarını güzel oynatır bunlar.
Peki bunlar? Atmadığımız donanımlar bunlar mesela. :D

Bilesen3.jpg
Bilesen4.jpg
Bilesen5.jpg
Bilesen11.jpg

Farklı nesillerden oluşuyor ama hepsi bir dönem benim için iş yaptı. :) W95 hariç, o hiç açılmadı gerçi. :D

Hayatımda hiç düzgün sistemli bir bilgisayarım olmamıştı. İlk kişisel bilgisayarım çöptü Intel pentinum mu ne vardı, 5GB RAM ve ATi3450 ekran kartı vardı (128MB v-RAM :D)
herkesten imrenirdim böyle ışıklı mışıklı kasalar içim giderdi. Çok büyük hayalimdi güzel bir kasa toplamak. CS:GO'yu Low ayarlarda 5FPS açıyordu. Tek derdim Low ayarlarda oynayacağım bir bilgisayar olsun ona bile razıydım müzik yapan biri için bir stress makinesiydi, bilen bilir işlemci sorunlarını :) .3 gün evveline kadar o bilgisayarı kullanmak zorundaydım. Ama 3 gün evvel rüya gibiydi. O imkanı buldum, RTX 2060 Ventus XS OC 6GB/AMD Ryzen 7 3700X 16 GB RAM olan bir sistem dizdim. Ruhumuz fakir klavye mouse Everest marka ekran da noc 59 Hz VGA girişli bir ekran, yanına bir 144 Hz Curved ekran yakışır ama o da gelecek umarım zamanla...

İlk bilgisayarım 8 yaşında alınmıştı.

Vestel bir masaüstüydü. Tüplü siyah monitör bir de kasaydı. Özelliklerini hatırlamıyorum.

Baya kullandığım asıl bilgisayarım Toshiba Satellite c50d-b-127.
O sıralar minecraft oynardık arkadaşlarla. NoMercyMC, Gameturk (Şuan yoklar), Faction falan oynardık.
Skype, Ts3 vay be. Eski günleri hatırlattın bana.

Neden kızgın attınız mesajıma?
@Efe10
Bir sistemi çöp olarak nitelendiremezsin. Kimi vardır bilgisayarı sadece müzik dinlemek için kullanıyordur kimi vardır bilgisayarda render alıyordur. Evet render alan kişi için bilgisayar yetersiz kalıyordur. Ancak müzik dinleyen kişi için gayt yeterli oluyordur. Ona sistem çöp gelmiyordur. Bilmem anlatabildim mi. Bu mesaja cevap yazmak zorunda değilsiniz tartışmanın uzamasını istemiyorum.
Yok hocam GameTech PSU'm. İlginç bir şeyler denemek istedim ve onu aldım. Yorumları çok iyiydi bende yapıştırdım siparişi. Şu ana kadar bir çok kez elektrik gitti ama hiçbir şey olmadı. Tabii bu olmayacağı anlamına gelmez.

PSU üreticisini araştırdım. Bu PSU'ları yapan firma 1993'ten beri işin içinde. C4 değil en azından.
GameTech, PowerBoost, GameBooster. Bunlar artık o kadar kulağa aynı geliyor ki kafama ilk geleni yazmışım. 😁

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı