i5 3470 GT 9500 6GB RAM 500GB HDD zor zamanlardıİlk sisteminiz ne idi? Benimki Toshiba notebooktu. Özelliklerini bilmiyorum, ya sizin?
Yok hocam GameTech PSU'm. İlginç bir şeyler denemek istedim ve onu aldım. Yorumları çok iyiydi bende yapıştırdım siparişi. Şu ana kadar bir çok kez elektrik gitti ama hiçbir şey olmadı. Tabii bu olmayacağı anlamına gelmez.İmzanızı referans alarak konuşuyorum. Galiba PSU'nuz PowerBoost. Neden?
Peki bunlar? Atmadığımız donanımlar bunlar mesela.Eskidi, ama hala ikinci el'de mevcut. 2000-2010 oyunlarını güzel oynatır bunlar.
Bir sistemi çöp olarak nitelendiremezsin. Kimi vardır bilgisayarı sadece müzik dinlemek için kullanıyordur kimi vardır bilgisayarda render alıyordur. Evet render alan kişi için bilgisayar yetersiz kalıyordur. Ancak müzik dinleyen kişi için gayt yeterli oluyordur. Ona sistem çöp gelmiyordur. Bilmem anlatabildim mi. Bu mesaja cevap yazmak zorunda değilsiniz tartışmanın uzamasını istemiyorum.Neden kızgın attınız mesajıma?
@Efe10
GameTech, PowerBoost, GameBooster. Bunlar artık o kadar kulağa aynı geliyor ki kafama ilk geleni yazmışım.Yok hocam GameTech PSU'm. İlginç bir şeyler denemek istedim ve onu aldım. Yorumları çok iyiydi bende yapıştırdım siparişi. Şu ana kadar bir çok kez elektrik gitti ama hiçbir şey olmadı. Tabii bu olmayacağı anlamına gelmez.
PSU üreticisini araştırdım. Bu PSU'ları yapan firma 1993'ten beri işin içinde. C4 değil en azından.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.