Arkadaşlar merhaba. Yaz tatili başladığından beri telefonun başından kalkmıyordum ve vücudum da biraz kötüleşmeye başlamıştı. Akşama kadar obez asosyal gibi takılıyordum telefonda. Karar verdim biraz vücudumu geliştireyim. Sadece kas anlamında değil sağlıklı bir vücut da istedim. Az önce, yani gecenin 12'sinde banyoya girdim, normal ılık duş aldım. Sonra işe koyuldum. Önce ortaya getirdim musluğu. Bir şey olmadı pek. Sonra bir tık soğuk yaptım ilk başta çok çok zorladı azıcık soğuk bile. Nefesim darlandı. Gözüm kararmak değil de sanki filmlerdeki aksiyonlu pov kameralarından bakıyormuş gibi hissettim. Garipti, korktum biraz. Sonra bir tık daha bir tık daha derken en soğuğa getirdim. En soğuktayken çok garip hissediyordum. Hem zorlanıyordum hem rahatlıyordum. Duştan çıktığımda ise çok rahatlamış hissettim. Hepinize tavsiye ederim ön yargılı yaklaşmayın çok kolay bir şey. Ve çok da rahatlatıyor. Kafama takılan bir şey var, soğuk duş boyunca çoğunlukla duş başlığı enseme vuruyordu. Ben de zargana olunca tabii direkt omurgama. Biraz ağrıdı gibi oldu. Sizce bunun bir zararı olur mu omurgama?