InJustice Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2016 Mesajlar 2.448 Çözümler 7 Yer Troposfer 11 Ağustos 2017 #11 Gus dedi: Hangi havaalanında buluşacaksınız? Genişletmek için tıkla... Cezam vardı yazamadım; Nasıl güldüğümü bilemezsiniz, bu yoruma
Gus dedi: Hangi havaalanında buluşacaksınız? Genişletmek için tıkla... Cezam vardı yazamadım; Nasıl güldüğümü bilemezsiniz, bu yoruma
Ichimaru Hectopat Katılım 14 Ağustos 2016 Mesajlar 423 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Ağustos 2017 #12 InJustice dedi: Cezam vardı yazamadım; Nasıl güldüğümü bilemezsiniz, bu yoruma Genişletmek için tıkla... Kız uçaklardan hoşlanmıyorsa boşver sana ya bir hostes ya da pilot lazım. Uçak mühendiside olabilir aslında.
InJustice dedi: Cezam vardı yazamadım; Nasıl güldüğümü bilemezsiniz, bu yoruma Genişletmek için tıkla... Kız uçaklardan hoşlanmıyorsa boşver sana ya bir hostes ya da pilot lazım. Uçak mühendiside olabilir aslında.
InJustice Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2016 Mesajlar 2.448 Çözümler 7 Yer Troposfer 11 Ağustos 2017 #13 Ichimaru dedi: Kız uçaklardan hoşlanmıyorsa boşver sana ya bir hostes ya da pilot lazım. Uçak mühendiside olabilir aslında. Genişletmek için tıkla... Anlatılacak çok şey var da işte Gerek yok pilot olmasına beni uçuruyor başka dünyalara zaten
Ichimaru dedi: Kız uçaklardan hoşlanmıyorsa boşver sana ya bir hostes ya da pilot lazım. Uçak mühendiside olabilir aslında. Genişletmek için tıkla... Anlatılacak çok şey var da işte Gerek yok pilot olmasına beni uçuruyor başka dünyalara zaten
Ichimaru Hectopat Katılım 14 Ağustos 2016 Mesajlar 423 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Ağustos 2017 #14 InJustice dedi: Gerek yok pilot olmasına beni uçuruyor başka dünyalara zaten Genişletmek için tıkla... Romantic Mod ON.
InJustice dedi: Gerek yok pilot olmasına beni uçuruyor başka dünyalara zaten Genişletmek için tıkla... Romantic Mod ON.
InJustice Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2016 Mesajlar 2.448 Çözümler 7 Yer Troposfer 11 Ağustos 2017 #15 Ichimaru dedi: Romantic Mod ON. Genişletmek için tıkla... "Sport Mode" varsa alalım bana biraz daha gaz lazım Böyle olmuyor
Ichimaru dedi: Romantic Mod ON. Genişletmek için tıkla... "Sport Mode" varsa alalım bana biraz daha gaz lazım Böyle olmuyor
Ichimaru Hectopat Katılım 14 Ağustos 2016 Mesajlar 423 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Ağustos 2017 #16 ''Kız işte olursa olur olmaz ise olmaz denklem aslında bu kadar basit.'' Hayır dese sana kız mı yok? Deyip kendini avutabilirsin.
''Kız işte olursa olur olmaz ise olmaz denklem aslında bu kadar basit.'' Hayır dese sana kız mı yok? Deyip kendini avutabilirsin.
InJustice Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2016 Mesajlar 2.448 Çözümler 7 Yer Troposfer 11 Ağustos 2017 #17 Ichimaru dedi: ''Kız işte olursa olur olmaz ise olmaz denklem aslında bu kadar basit.'' Hayır dese sana kız mı yok? Deyip kendini avutabilirsin. Genişletmek için tıkla... Onu artık zaman gösterecek; Şuanlık bir şey diyemem Saatlerce fotoğrafına baktım ama kabul edebilirim Hemen ekleyim bunu daha önce B777'ye de yapmıştım. Anlayın artık
Ichimaru dedi: ''Kız işte olursa olur olmaz ise olmaz denklem aslında bu kadar basit.'' Hayır dese sana kız mı yok? Deyip kendini avutabilirsin. Genişletmek için tıkla... Onu artık zaman gösterecek; Şuanlık bir şey diyemem Saatlerce fotoğrafına baktım ama kabul edebilirim Hemen ekleyim bunu daha önce B777'ye de yapmıştım. Anlayın artık
Ichimaru Hectopat Katılım 14 Ağustos 2016 Mesajlar 423 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Ağustos 2017 #18 Abimle bir gün aramızda geçen diyalog şu şekilde; A: Sevgilin var mı? Y: Yok. A: Boşver olsa napıcan sanki. Diyalog biter. Not: A= abi Y= Yusuf
Abimle bir gün aramızda geçen diyalog şu şekilde; A: Sevgilin var mı? Y: Yok. A: Boşver olsa napıcan sanki. Diyalog biter. Not: A= abi Y= Yusuf
InJustice Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2016 Mesajlar 2.448 Çözümler 7 Yer Troposfer 11 Ağustos 2017 #19 Ichimaru dedi: Abimle bir gün aramızda geçen diyalog şu şekilde; A: Sevgilin var mı? Y: Yok. A: Boşver olsa napıcan sanki. Diyalog biter. Not: A= abi Y= Yusuf Genişletmek için tıkla... Hiç merak ettin mi, var deseydin ne olacaktı? Veya var demek ister miydin?
Ichimaru dedi: Abimle bir gün aramızda geçen diyalog şu şekilde; A: Sevgilin var mı? Y: Yok. A: Boşver olsa napıcan sanki. Diyalog biter. Not: A= abi Y= Yusuf Genişletmek için tıkla... Hiç merak ettin mi, var deseydin ne olacaktı? Veya var demek ister miydin?
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 11 Ağustos 2017 #20 Biz ne dersek boş. Sizin buluştuğunuzda ne konuşacağınızı veya o heyecanla ne diyeceğini bilemeyeceksin. O yüzden kendin ol, doğal ol.
Biz ne dersek boş. Sizin buluştuğunuzda ne konuşacağınızı veya o heyecanla ne diyeceğini bilemeyeceksin. O yüzden kendin ol, doğal ol.