İlk telefon ve bilgisayarınız

Paul Walker

Kilopat
Makaleler
2
Yer
Kayseri
Daha fazla  
İlk tabletim su, ilk telefonum şu şeklinde değil, size ait ilk teknolojik alet. Benimki bir tablet, markası Hometech IdealTab 9.
Aslına hiç aklımızda yoktu almak, kuzenlerimin tableti vardı, onlar oynarken çok hevesliydik. Ablam ile bakıyorduk, onlar oynarken biz de oynuyorduk tabii babam görmuş bizi. Annem yanımıza geldi eve giderken tablet alabiliriz belki demişti, iki kere bozuldu, hepsinde ben bozmustum Fotoğrafı:

İlk tabletim Grundig'in tableti modelini hatırlamıyorum fakat iyi bir tabletti, 8 yaşındayken almışlardı.
İlk bilgisayarım ise dayımın topladığı bir bilgisayardı. Pek iyi değildi fakat 4 yaşında çocuktum, GTA SA'yı 800x600'de 40 FPS'le oynarken bile zevk alıyordum. Şu anda daha iyi bir PC'ye sahip olmama rağmen o zevki alamıyorum.

Ilk telefonum Nokia N97 idi. Mukemmel bir telefondu benim icin. Kullanmasi cok zevk veriyordu. Ilk bilgisayarim ise yasim kacti hatirlamiyorum pek ama Antalya'dan tatil donusu babam gri bir HP laptop almisti. Deliler gibi Club Penguin oynardim.

1. sınıf bittiğinde yaz tatilinde şehir değiştirmiştik. 2. Sınıfta annem çalıştığından dolayı iletişim kurabilmek için BlackBerry Blod 9780 almıştı beyaz renk. O zamanlar yeni çıkmıştı ve çok güzeldi. O dönem için genellikle üzücü anılarım olsa da sevdiğim bir telefonumdu. Sanırım düzenli olarak kullandığım ilk telefonumdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…