İlk telefon ve bilgisayarınız

Maalesef. Şu an sanırım fişi çekti. İlk önce dokunmatik ekran berbat durumdaydı. Onu çıkardıktan sonra iç ekrana bir şey oldu ve şu an yarsısı simsiyah arada aralara garip renkler karışıyor. İç ekranın yarısı da ekran kapalıyken bir çizgi ile belirmiş gibi. Sanki mürekkep gibi.

O zaman ya ekran değişimi ya da yeni bir tablet. :(

İlk tabletim su, ilk telefonum şu şeklinde değil, size ait ilk teknolojik alet. Benimki bir tablet, markası Hometech ıdealtab 9.
aslına hiç aklımızda yoktu almak, kuzenlerimin tableti vardı, onlar oynarken çok hevesliydik. Ablam ile bakıyorduk, onlar oynarken biz de oynuyorduk tabii babam görmuş bizi. Annem yanımıza geldi eve giderken tablet alabiliriz belki demişti, iki kere bozuldu, hepsinde ben bozmustum :( fotoğrafı:

Ilk telefonum LG K10du ilk bilgisayarım ise HP 15AC108NT.

Benim de bilgisayarımın anısı var :D

Bizim komşu vardı cocugu ile arkadaştık babası bilgisayar ile ilgileniyordu ve bende ozeniyordum Windows XP idi sonrasında babamda görmüş beni ve o zamanların bana göre iyi bir laptopunu almıştı çok sevinmiştim be.

Tuşlu telefonların ilk çıktığı zamanlarda ergendim. Ama hiç kullanmadım. İlk dokunmatik telefonumu 10 sene oluyor herhalde tam net hatırlamıyorum. Nokia Lumia 520.
Bilgisayar olarak da AMD Sempron serisi ilk çıktığı zaman almıştım. Yaninda ki ekran kartı da FX5200

İlk telefon Samsung Grand Prime ilk tablet Vestel'in bir tableti ilk PC Casper Nirvana bir kasa.
Annemin eski telefonuydu çok donuyordu şimdi custom rom attım baya hızlandı ama artık kullanmıyorum.
Tabletle gece yarısı oyun oynarken yakalandım dizimde kırdılar çokta sağlam değildi.
Bilgisayar çok hızlıydı 2012de alınmıştı ful set olarak 2018'in yazında anakart ile psu yandı şuan bunları yazdığım bilgisayar 4. bilgisayarım.
İlk telefon Samsung Grand Prime ilk tablet Vestel'in bir tableti ilk PC Casper Nirvana bir kasa.
Annemin eski telefonuydu çok donuyordu şimdi custom rom attım baya hızlandı ama artık kullanmıyorum.
Tabletle gece yarısı oyun oynarken yakalandım dizimde kırdılar çokta sağlam değildi.
Bilgisayar çok hızlıydı 2012de alınmıştı ful set olarak 2018'in yazında anakart ile psu yandı şuan bunları yazdığım bilgisayar 4. bilgisayarım.
Tablete yazık olmuş

İlk bilgisayarım 99 yılları civarında alınmıştı ve Windows 98 işletim sistemi vardı. Vestel Funkey. Bilen bilir. Hey gidi be. Fotoğraftaki ona çok benziyor ama tam o değil.

Dosya Ekleri

• images.jpeg
    images.jpeg
    30,1 KB · Görüntüleme: 215

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı