İlk TYT denemesinde 57.5 net nasıldır?

Bahoz2162

Picopat
Daha fazla  
Selamlar dostlar,

12. sınıf sayısal öğrencisiyim. İlk defa doğru düzgün bir şekilde TYT çözdüm.
Dikkatim neredeyse hiç dağılmadı, çok hızlı olamadım; soru çözmeye çözmeye paslanmışım.
Eksen yayınlarına ait denemeye girdim. Toplam 57,5 net yaptım:

• Türkçe: 30 d 10 y
  • Matematik: 13 d 8 y
  • Tarih: full
  • Coğrafya: 4 d 1 y
  • Din: 2 d 3 y
  • Felsefe: 1 d 1 y
  • Fizik: 5 d 1 y
  • Kimya: 2 d 3 y
  • Biyoloji: 3 d 3 y
Sizce nasıldır? Nasıl bir yol izlemeliyim?

Türkçeni daha da iyi yapabilirsin, yanlışlarını azaltmaya bak, emin değilsen boş bırakabilirsin. Matematik gayet iyi ve düzenli çalışmayla arttırabilirsin. Tarih ve coğrafya gayet iyi. Din ve felsefeyi tekrarlarsan daha iyi yapabilirsin. FKB ise ilk denemeye göre iyi ama geliştirilebilir.

Selamlar dostlar,

Dikkatim neredeyse hiç dağılmadı, çok hızlı olamadım; soru çözmeye çözmeye paslanmışım.

• Türkçe: 30 D 10 y
  • Matematik: 13 D 8 y
  • Tarih: Full.
  • Coğrafya: 4 D 1 y
  • Din: 2 D 3 y
  • Felsefe: 1 D 1 y
  • Fizik: 5 D 1 y
  • Kimya: 2 D 3 y
  • Biyoloji: 3 D 3 y

Netleriniz başlangıç için güzel. Sosyal çok önemli değil, belki 1-2 son tekrar videosu izlersiniz ara ara. Son 1-2 ay kala Zeduva'nın kritik onular kamplarını yapabilirsiniz.

Kamptan dinleyin ve deneme çözün, soru bankası gereksiz. Ha ama illa da soru çözeceğim diyorsanız 345 30 günde TYT Sosyal kitabı var.

Deneme olarak paraf, Bilgi Sarmal, 345 denemelerinden 1 tanesi yeterli olacaktır.

Matematikte problem, kalan konular ve geometriye çalışmanız lazım. İlk 12 konuyu halletmişsiniz gibi 21 tane işaretlediğinize göre.

Bu arada matematikten kümeler ve fonksiyona çok iyi çalışın. Hatta 1 tane fonksiyon fasikülü bitirin çünkü AYT'de çok işinize yarayacak iyi fonksiyon bilmeniz.

Barış çelenk fonksiyon fasikülü alabilirsiniz.

Türkçe için düzenli paragraf + dil bilgisi gerekli. Aynı şekilde bol bol branş denemesi çözün. Tüm sene boyunca elinize geçen tüm Türkçe branş denemelerini çözün.

Fen için her dersten kolay-orta bir kaynak alıp sevdiğiniz bir hocadan ilerleyebilirsiniz. Ardından branş denemeleriyle taze tutarsınız bilgilerinizi.

Her ders için tabii ki tekrar lazım. Her günün sonunda 1-2 ders için tekrar yapın.

İsterseniz hoca-kaynak-playlist vb. öneriler de yapabilirim.

Selamlar dostlar,

• Türkçe: 30 D 10 y
  • Matematik: 13 D 8 y
  • Tarih: Full
  • Coğrafya: 4 D 1 y
  • Din: 2 D 3 y
  • Felsefe: 1 D 1 y
  • Fizik: 5 D 1 y
  • Kimya: 2 D 3 y
  • Biyoloji: 3 D 3 y

Matematik geometri kas

Kimya biyoloji halledilir, mümkün olduğunca çabuk matematiği artırmaya odaklan. Süren yetmiyorsa Türkçeden dolayı olur her zaman. Türkçeden daha hızlı çıkmaya çalış.

Teşekkürler hocam dikkate alacağım.
İlk sınavım olduğu için tecrübesizdim.

Netleriniz başlangıç için güzel. Sosyal çok önemli değil, belki 1-2 son tekrar videosu izlersiniz ara ara. Son 1-2 ay kala Zeduva'nın kritik onular kamplarını yapabilirsiniz.

Kamptan dinleyin ve deneme çözün, soru bankası gereksiz. Ha ama illa da soru çözeceğim diyorsanız 345 30 günde TYT Sosyal kitabı var.

Deneme olarak paraf, Bilgi Sarmal, 345 denemelerinden 1 tanesi yeterli olacaktır.

Matematikte problem, kalan konular ve geometriye çalışmanız lazım. İlk 12 konuyu halletmişsiniz gibi 21 tane işaretlediğinize göre.

Bu arada matematikten kümeler ve fonksiyona çok iyi çalışın. Hatta 1 tane fonksiyon fasikülü bitirin çünkü AYT'de çok işinize yarayacak iyi fonksiyon bilmeniz.

Barış çelenk fonksiyon fasikülü alabilirsiniz.

Türkçe için düzenli paragraf + dil bilgisi gerekli. Aynı şekilde bol bol branş denemesi çözün. Tüm sene boyunca elinize geçen tüm Türkçe branş denemelerini çözün.

Fen için her dersten kolay-orta bir kaynak alıp sevdiğiniz bir hocadan ilerleyebilirsiniz. Ardından branş denemeleriyle taze tutarsınız bilgilerinizi.

Her ders için tabii ki tekrar lazım. Her günün sonunda 1-2 ders için tekrar yapın.

İsterseniz hoca-kaynak-playlist vb. öneriler de yapabilirim.
Teşekkürler hocam
Yardım lazım olucak gibi rahatsız ederim sizi :)

Türkçeni daha da iyi yapabilirsin, yanlışlarını azaltmaya bak, emin değilsen boş bırakabilirsin. Matematik gayet iyi ve düzenli çalışmayla arttırabilirsin. Tarih ve coğrafya gayet iyi. Din ve felsefeyi tekrarlarsan daha iyi yapabilirsin. FKB ise ilk denemeye göre iyi ama geliştirilebilir.
Teşekkür ederim,dikkate alacağım.

Teşekkürler hocam dikkate alacağım.
İlk sınavım olduğu için tecrübesizdim.

Teşekkürler hocam.
Yardım lazım olacak gibi rahatsız ederim sizi

Vallahi hocam istediğiniz kadar rahatsız edebilirsiniz. İyi sosyaller!

Technopat Haberler

Geri
Yukarı