Hocam bu sorunun cevabından önce ilk yazılım dili nasıl oluştu onu sorgulamak lazım . Konuya gelirsek Windows'dan önce işletim sistemi vardı Windows ile evrim geçirdi. Herkesin Windows'u bilmesinin sebebi çok büyük bir pazar payı olması.
Windows 1.0'ın ünlü olmadığı yazıyordu. Diğer bilgisayarlarda sadece klavye varken Windows kullanmak için fare de gerekmesi nedeniyle insanlar pahalılıktan almamış.
Kesin ve hızlı olması için. Makaleyi hatırladım şimdi. 60 kişilik matematik ekibinin 4-5 günde hesapladığı veriyi dakikalara indirmiş bilgisayarlar. Sonra yıllar geçmiş çocuklar Fortnite oynayıp küfretmek için kullanmaya başlamışlar bu kodlamaları ve üstün bilgisayarları.
2 iki arkadaşım var ikisi "fOrTNitE dÜnYaNIn eN iYi OyUnU FoRtNiTE a lAf AtAnı DöVeRİM" gibi takılıyor. Biri trollüyor ikincisi olabildiği kadar kötü oynuyor. 1. zaten kanser ediyor trollemesinde diğeride Fortnite övmede.
Fortnite tamam iyi güzel oyun ama yani bu kadar övülecek kadarda iyi bir oyun değil.
İlk Windows'lar söz konusu olunca aklıma geldi. Valve şirketinin kurucusu Gabe Newell da ilk 3 Windows yapılırken Microsoft'da çalışıyordu doğru hatırlıyorsam. Quake motorunu çalan bir insan bence Windows'u da çalmış olabilir.
İlk Windows'lar söz konusu olunca aklıma geldi. Valve şirketinin kurucusu Gabe Newell da ilk 3 Windows yapılırken Microsoft'da çalışıyordu doğru hatırlıyorsam. Quake motorunu çalan bir insan bence Windows'u da çalmış olabilir.
Ben çaldı sözünü macOS'a göre dedim. macOS'tan sonra çıkması ve benzerliklerinin olması Windows 1.0'ı çakma duruma getiriyor. Ama ileride Bill akıllandı ve biraz düzeltti hatasını.
Hocam bu sorunun cevabından önce ilk yazılım dili nasıl oluştu onu sorgulamak lazım . Konuya gelirsek Windows'dan önce işletim sistemi vardı Windows ile evrim geçirdi. Herkesin Windows'u bilmesinin sebebi çok büyük bir pazar payı olması.