İlk yapılan edit nasıl olmuş?

swzyrex

Centipat
Daha fazla  
Uzun zamandır edit yapmıyordum, yeniden bir şeyler denemek istedim. Bu da CapCut'ta yaptığım ilk çalışmalardan biri. Yaklaşık 6 dakika sürdü, çok profesyonel değil ama yavaş yavaş ısınmaya çalışıyorum. Görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam ilk deneme için bence iyi.

Direk ilk deneme 3 yıldır yapmıyorum bir arkadaş vardı ilk yapan
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
bunu yapmıştı.

bunu yapmıştı.

Bir de rekabetçi oyunlara edit yakışmıyor bence, yani editin bir mantığı olmuyor oyun rekabetçi olunca bu bahsettiğim şey diğer editler içinde geçerli, film için yaparsın anlarım falan ama rastgele bir klipten edit yapmak vakit kaybı gibi geliyor bana.
Geçmişte bende bu tarz işlerde uğraşmıştım o yüzden biliyorum, anime editleri falan yapıyordum sonra bıraktım tabii saçma geldi, kötü değildi editler ama dediğim gibi sarmadı bıraktım, zevk almıyordum yapmaktan.
dediğimi yanlış anlama diye anlatıyorum bunları, kendini geliştir ama zevk aldığın yere kadar yap gerisi zaman kaybı oluyor.

bunu yapmıştı.

İlk edit için gayet iyi fakat normal bir editör için aşırı kötü.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı