Hocam, şöyle size grubumu paylaşayım:Bu konuya mesaj yazan ilk 3 kişiye logo yapacağım, sıkıldım böyle bir şey yapmak istedim. Hangi renkleri istediğini ve hangi karakteri istediğini söylemelisiniz.
Evet yazdım hocamHocam sanırım sıkıldınız o yüzden böyle bir konu açtınız.![]()
Slogan: nychta
Mesut Özil olsun hocam, havalı olsa yeter![]()
Hocam minimalist derken marka logosu gibi mi youtube logosu gibi mi nasıl?Mor ve minimalist bir şeyler olsun isterim.
Hocam, şöyle size grubumu paylaşayım:
Şuanki grup logomdan memnun değilim. Ama şansıma size denk geldim.![]()
Steam Community :: Group :: Kâr Ettiren Oyunlar
Ayrıntılı Bilgi: Duyurular: Bu kısımda bedava oyunları, uygulamaları ve muhteşem indirimleri bulabilirsiniz. Tartışmalar: İşinize yarayabilecek, önemli listeleri bu kısımda paylaşıyoruz. Grup Sohbeti: Güzel, tatlı bir sohbetimiz vardır. Aklınızda herhangi bir soru varsa burada sorabilir ya da...steamcommunity.com
Mavi yazıyla gözünüze hoş gözüken efektlerle "Kârlı Oyunlar" yazacak şekilde güzel bir logo hazırlayabilir misiniz ?
Hocam, sadece yazı olursa çok daha iyi olur, yazıda a'nın şapkası eksik onu da hallederseniz çok sevinirim.Buyurun hocam.
Nasıl olmuş @Double Bruh hocam?
Ellerine sağlık çok beğendim. İstediğim yerde kullanabilirim değil mi?
Başaramadık abi.
Edit: Başardık abi.
Hocam zeon şeklinde sadece yazılarla ya da siyah beyaz ismiyle yapabilir misiniz acaba rica etsem? Biraz ateşli olmuş beklediğimden, yine de çok teşekkür ederim.Evet yazdım hocam.
Eki Görüntüle 838677
Küçük harf denedim hocam cidden çok kötü durdu böyle yaptım umarım beğenirsiniz.
Eki Görüntüle 838721
Hocam minimalist derken marka logosu gibi mi youtube logosu gibi mi nasıl?
Kimse neden cevap vermiyor ki?
Eki Görüntüle 838771
Buyurun hocam.
Nasıl olmuş @Double Bruh hocam?
Hocam, sadece yazı olursa çok daha iyi olur, yazıda a'nın şapkası eksik onu da hallederseniz çok sevinirim.
Sıkıntı olmaz hocam telif atmamEllerine sağlık çok beğendim. İstediğim yerde kullanabilirim değil mi?
Deneyeyim hocam.Hocam zeon şeklinde sadece yazılarla ya da siyah beyaz ismiyle yapabilir misiniz acaba rica etsem? Biraz ateşli olmuş beklediğimden, yine de çok teşekkür ederim.
Hocam Zeon dediğiniz ne?Hocam zeon şeklinde sadece yazılarla ya da siyah beyaz ismiyle yapabilir misiniz acaba rica etsem? Biraz ateşli olmuş beklediğimden, yine de çok teşekkür ederim.
Böyle bir şey mi hocam?Hocam zeon şeklinde sadece yazılarla ya da siyah beyaz ismiyle yapabilir misiniz acaba rica etsem? Biraz ateşli olmuş beklediğimden, yine de çok teşekkür ederim.