TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 1 Şubat 2021 #21 Ciusance dedi: En iyisidir dostum emin ol. Genişletmek için tıkla... "Whatsapp geri adım attı" yalan haberini onlar yaptı.
Ciusance dedi: En iyisidir dostum emin ol. Genişletmek için tıkla... "Whatsapp geri adım attı" yalan haberini onlar yaptı.
C Ciusance Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 1.844 Makaleler 4 1 Şubat 2021 #22 TÇB dedi: "Whatsapp geri adım attı" yalan haberini onlar yaptı. Genişletmek için tıkla... Hayır yanlışınız var ''CNN Türk'' yapmıştı onlar da anında (tabii vazifeleri gereği) paylaştılar. Yani yalan haberi ''CNN Türk'' yaptı.
TÇB dedi: "Whatsapp geri adım attı" yalan haberini onlar yaptı. Genişletmek için tıkla... Hayır yanlışınız var ''CNN Türk'' yapmıştı onlar da anında (tabii vazifeleri gereği) paylaştılar. Yani yalan haberi ''CNN Türk'' yaptı.
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 1 Şubat 2021 #23 Ciusance dedi: Hayır yanlışınız var ''CNN Türk'' yapmıştı onlar da anında (tabii vazifeleri gereği) paylaştılar. Yani yalan haberi ''CNN Türk'' yaptı. Genişletmek için tıkla... Yalan haberi neden yayıyorlar o zaman? Hiçbir bilgi olmadan haber yapıyorlar. Neyse, konu dışına çıkmayalım.
Ciusance dedi: Hayır yanlışınız var ''CNN Türk'' yapmıştı onlar da anında (tabii vazifeleri gereği) paylaştılar. Yani yalan haberi ''CNN Türk'' yaptı. Genişletmek için tıkla... Yalan haberi neden yayıyorlar o zaman? Hiçbir bilgi olmadan haber yapıyorlar. Neyse, konu dışına çıkmayalım.
C Ciusance Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 1.844 Makaleler 4 1 Şubat 2021 #24 TÇB dedi: Yalan haberi neden yayıyorlar o zaman? Hiçbir bilgi olmadan haber yapıyorlar. Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum hocam. Bu arada ''Hatasız kul olmaz''.
TÇB dedi: Yalan haberi neden yayıyorlar o zaman? Hiçbir bilgi olmadan haber yapıyorlar. Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum hocam. Bu arada ''Hatasız kul olmaz''.
mburaktekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 5.006 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2021 #25 airsword19 dedi: Hazırlık gibi kolay ve neredeyse saf eğlence olan bir seneyi uzaktan okumak kötü olsa gerek. Genişletmek için tıkla... Hem de nasıl. En azından 9. sınıfı kaçırmadım.
airsword19 dedi: Hazırlık gibi kolay ve neredeyse saf eğlence olan bir seneyi uzaktan okumak kötü olsa gerek. Genişletmek için tıkla... Hem de nasıl. En azından 9. sınıfı kaçırmadım.
Dino Ortolani Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 1.388 Çözümler 1 1 Şubat 2021 #26 Haber yalan mı? Bir de devlet okullarına ne zaman okul açılacak? Ben de 12.sınıfım.
A aardaa Hectopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 733 Çözümler 2 Yer İstanbul 3 Şubat 2021 #27 Arkadaşlar 9.sınıflar için herhangi bir açıklama yapıldı mı?
kanyewestlover911 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 1.335 Makaleler 3 Çözümler 10 3 Şubat 2021 #28 aardaa dedi: Arkadaşlar 9.sınıflar için herhangi bir açıklama yapıldı mı? Genişletmek için tıkla... Hayır. Yapılmadı diye biliyorum.
aardaa dedi: Arkadaşlar 9.sınıflar için herhangi bir açıklama yapıldı mı? Genişletmek için tıkla... Hayır. Yapılmadı diye biliyorum.
Dino Ortolani Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 1.388 Çözümler 1 3 Şubat 2021 #29 Sevdiğim kız da 11.sınıfa geçti bu sene şansa bak geçen seneden beri yarım yıl görebildim
Sapphire1525 Kilopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 5.012 Makaleler 4 Çözümler 20 3 Şubat 2021 #30 Lütfen sadece ana dersleri görelim. LGS'de sadece 6 ana ders çıkıyor okulda Arapça görüyoruz.