İlkokul arkadaşı polise verir mi?

Recer05

Hectopat
Ben ilkokuldan arkadaşlar bugün neler yapıyor merak ettim ve arkadaşı bulup mesaj attım. Facebook'u kullanmadığını varsayıp arkadaş listesinden birisine de mesaj yazdım. Arkadaşına şu mesajı yazdım merhaba ben X kişisinin ilkokuldan arkadaşıyım da ona ulaşırsan facesine bakmasını söyler misin eski arkadaşlar ne yapıyor çok merak ediyorum da yazdım. O bahsettiğim arkadaşıma da şunu yazdım şey merhaba ben ilkokul arkadaşınım 1. sınıfta sıra arkadaşıydık.

Öyle eski arkadaşları merak ettim de neler yapıyorsun? Yazdım. O arkadaş listesindeki kişi görümcesiymiş ve o bahsettiğim arkadaşım bana kızdı seni polise vereceğim falan dedi. Avukat arkadaşlar sizce bir şey olur mu? Ben sadece meraktan yazmıştım.

Dosya Ekleri

• 1f642.png
    480 bayt · Görüntüleme: 119
Son düzenleyen: Moderatör:
Olmaz. Çok saçma neden olsun vermez bile polise

He aynen kral verirsin yaz geç daha da sorgulama bence, ben öyle yapardım.

Bir suç göremiyorum çok saçma.

Hiçbir şey yapamaz. Daha kendisi suçlu çıkar bence adam karalamadan.

Konuşmalarımızı paylaşmam doğru olurmu bilmiyorum ama sadece böyle yazdım.

Sabah 6,45 te yazmıştım işe gitmeden önce sizce sizce bu suç mu?

Dosya Ekleri

• Capture.JPG
    39,9 KB · Görüntüleme: 93
  • Capture2.JPG
    38,4 KB · Görüntüleme: 77
  • Capture3.JPG
    32,1 KB · Görüntüleme: 73
  • Capture4.JPG
    47,8 KB · Görüntüleme: 96
Konuşmalarımızı paylaşmam doğru olurmu bilmiyorum ama sadece böyle yazdım.

Sabah 6,45 te yazmıştım işe gitmeden önce sizce sizce bu suç mu?
Herhangi bir suç unsuru yok. Çok rahatsız olduysa engeller geçer. Ayrıca geçmişteki sınıf arkadaşına böyle davranması çok saçma bir alıp veremediği var gibi.

Herhangi bir suç unsuru yok. Çok rahatsız olduysa engeller geçer. Ayrıca geçmişteki sınıf arkadaşına böyle davranması çok saçma bir alıp veremediği var gibi.
Bilmiyorum sadece 1. sınıfta beraber okuduk sonra o başka okula geçmişti galiba. O zamanlar tatlı kızdı ikzimle birlikte üçümüz aynı sırada otururduk eskiden 3' lü oturuluyordu. Böyle davranmasını gerektiecek bir şey yok bence.

Evet seni tanıdığında bile bu şekilde karşılık vermeye devam etmesi çok çirkin en azından düzgün bir dille belirtebilirdi rahatsız olduğunu. Ancak mesajı görümcesi görmüş sanırım sabah altısında evli barklı kadına mesaj kimden gelebilir diye düşündüler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…