Yazilari okurken bile sinirlendim. Iyi ki kufur etmemissin yoksa dava acardi evet.Konuşmalarımızı paylaşmam doğru olurmu bilmiyorum ama sadece böyle yazdım.
Sabah 6,45 te yazmıştım işe gitmeden önce sizce sizce bu suç mu?
Yazilari okurken bile sinirlendim. Iyi ki kufur etmemissin yoksa dava acardi evet.Konuşmalarımızı paylaşmam doğru olurmu bilmiyorum ama sadece böyle yazdım.
Sabah 6,45 te yazmıştım işe gitmeden önce sizce sizce bu suç mu?
Ona attığım mesajda buydu sadece yazdımda rahatsız etmedim değil mi diyeFacebook'a en son geçen yıl fotoğraf atmış ben de arkadaşlarından birine mesaj attım onun duvarı daha günceldi. Meğer görümcesiymiş.. Ben 26 yaşındayım hüngür hüngür ağladım.
Üzülecek bir şey yok bunda sen sıra arkadaşını bulmuşsun vefa gösterip o dallamalık yapmış bu kadar. Yani evli olunca ne oluyor anlamıyorum? Sanki sapıklık yapmış gibi nasıl bir muamele bu? O zaman facebook falan açma evlisin ya hani. Saçmalık. Görümcesiyle arasında ne var bilmiyorum ama insanlarımız aşırı kompleksli ve haset maalesef.Facebook'a en son geçen yıl fotoğraf atmış ben de arkadaşlarından birine mesaj attım onun duvarı daha günceldi. Meğer görümcesiymiş.. Ben 26 yaşındayım hüngür hüngür ağladım.
Valla isterse 40 yıllık arkadaş olalım böyle bir muamele görsem tek kalemde silerim ki böyle sildiğim çok arkadaşım var. Hepsinin şeytan görsün yüzünü.Bence de içimi rahatlattın sağol çoçukken oynadığımız oyunlarda haram olsun. Ben erkeklere de yazdım bu beni gey mi yapar yani değil mi? Çok garip varlıklar kadınlar nefret ediyorum hepsinden.
Konuşmalarınızın içeriğinde herhangi bir taciz içeren mesaj bulunmuyor. En fazla kişilerin huzur ve sükûnunu bozmaktan şikayet edebilir ancak onda da sosyal medya ve internet üzerinden olması için gerçekten ısrarlı bir takip ve rahatsız etme durumu oluşması gerekir. Polise götürmesinin bir anlamı yok dava açılacak ve soruşturulması gereken bir durum da yok.Görümcesiyle arası falan bozulduysa ki ben kötü birşey yazmadım ama huzursuzluk yaratmak falan gibi bir suç fiili var mı? Bu konuşmalar sonucunda beni hatırladı ve engelledi mi sizce yoksa dediğini yapar mı, hani bu konuşmalar sizce polise falan götürebilir mi?
Şey peki 26 yaşında birini hüngür şakır ağlattığı için şikayet edebilir miyim? Sonuç ne olur? Böyle bir şey yapmayacağım tabiki de sadece meraktan sordum. Avukatsınız siz galiba bulmuşken sormak lazım kafam dağılsın biraz.Konuşmalarınızın içeriğinde herhangi bir taciz içeren mesaj bulunmuyor. En fazla kişilerin huzur ve sükûnunu bozmaktan şikayet edebilir ancak onda da sosyal medya ve internet üzerinden olması için gerçekten ısrarlı bir takip ve rahatsız etme durumu oluşması gerekir. Polise götürmesinin bir anlamı yok dava açılacak ve soruşturulması gereken bir durum da yok.
Şikayetim var cümle yasaktanŞey peki 26 yaşında birini hüngür şakır ağlattığı için şikayet edebilir miyim? Sonuç ne olur? Böyle bir şey yapmayacağım tabiki de sadece meraktan sordum. Avukatsınız siz galiba bulmuşken sormak lazım kafam dağılsın biraz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.