İlkokul arkadaşı polise verir mi?

Hayır demek yani. Ateist olmasam Allah' havale edicem de yapcak bir şey yok artık. Sizin gözünüzde ben suçsuzum yanlış anlamadıysam kafam allak bullak şuan. O yeterli benim için.

Hayır demek yani. Ateist olmasam Allah' havale edicem de yapcak bir şey yok artık. Sizin gözünüzde ben suçsuzum yanlış anlamadıysam kafam allak bullak şuan. O yeterli benim için.
Hiçbirimiz işlemediğimiz suçun masumu değiliz. Kalbin temizse hiçbir zaman yargılanmaktan korkma.

Hiçbir şey yapabileceğini sanmıyorum. Üstelik hangi suçtan dolayı verecek ki. Ortada benim bildiğim kadarıyla bir suç yok.

Herhangi bir sorun olmaz. Kendisine ya da ailesine küfür etmedikten sonra ya da tehdit etmedikten sonra herhangi bir hukuki yaptırım olmaz olamaz. Sebebi nedir bilmem ama büyük ihtimalle seni korkutmak için söylemiş, dediğini yapma ihtimali olsa bile bir şey çıkmaz. Polis savcı bir tarafı ile güler geçer dert etme.

Hiçbirimiz işlemediğimiz suçun masumu değiliz. Kalbin temizse hiçbir zaman yargılanmaktan korkma.
Yargılanmaktan korkmuyorum da şimdi arkadaşıma ulaşmaya çalıştım diye polisle falan uğraşamam açıkçası. Bir suç fiili yok sonuç olarak değil mi? Polis birşey yapmaz dediniz bu mesajlara dedidiz ben doğru anladım değil mi sonuç olarak?

Sağol bundan sonra bir kıza selam bile vermem.

Müsterih olun. Hiçbir adli vaka bulunmuyor. İlgili şahıs size gözdağı vermiş sadece. Kaldı ki gerçekten şikayet olsa bile suç unsuru olmadığından değerlendirilmeye alınmayacak.

Müsterih olun. Hiçbir adli vaka bulunmuyor. İlgili şahıs size gözdağı vermiş sadece. Kaldı ki gerçekten şikayet olsa bile suç unsuru olmadığından değerlendirilmeye alınmayacak.
Sağol dostum gerçekten sağol. Son olarak hani kızlar diyorya erkolar kapatılsın diye, kızlar kapatılsın asıl. Neşem yerine geldi makara yapıyorum sadece. Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…