SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.291 Makaleler 110 Çözümler 121 27 Kasım 2020 #91 Kerem00 dedi: Raspberry Pi Zero, ARM işlemci kullanmıyor mu? Mantıken İlledelinux PC mimarisi için yapıldığından dolayı çalışmaması gerek. Genişletmek için tıkla... Doğru, burayı kaçırmışım. Ama Raspberry'nin native işletim sistemi Raspbian da Debian tabanlıydı. Belki bir yolu vardır. Belki ben de İlledelinux gibi kendim yazmalıyım.
Kerem00 dedi: Raspberry Pi Zero, ARM işlemci kullanmıyor mu? Mantıken İlledelinux PC mimarisi için yapıldığından dolayı çalışmaması gerek. Genişletmek için tıkla... Doğru, burayı kaçırmışım. Ama Raspberry'nin native işletim sistemi Raspbian da Debian tabanlıydı. Belki bir yolu vardır. Belki ben de İlledelinux gibi kendim yazmalıyım.
illedelinux Decipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 1.912 Makaleler 2 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2020 #92 SideWinder dedi: Belki bir yolu vardır. Genişletmek için tıkla... Şayet denemenizde olmazsa buradaki netinst ISO dosyasından istediğin gibi oturum yapabilirsiniz. User not found dedi: x86 yapıları ne zaman gelir efendim? Genişletmek için tıkla... x86 desteği kesildi, şirketler desteklemiyor, en son geçen yıl yapmıştım, maalesef artık olmayacak.
SideWinder dedi: Belki bir yolu vardır. Genişletmek için tıkla... Şayet denemenizde olmazsa buradaki netinst ISO dosyasından istediğin gibi oturum yapabilirsiniz. User not found dedi: x86 yapıları ne zaman gelir efendim? Genişletmek için tıkla... x86 desteği kesildi, şirketler desteklemiyor, en son geçen yıl yapmıştım, maalesef artık olmayacak.
U User not found Decipat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.688 Makaleler 1 Çözümler 8 27 Kasım 2020 #93 illedelinux dedi: x86 desteği kesildi, şirketler desteklemiyor, en son geçen yıl yapmıştım, maalesef artık olmayacak. Genişletmek için tıkla... Üzüldüm, eski bilgisayarımda dagıtımınızı calıştırmayı çok isterdim.
illedelinux dedi: x86 desteği kesildi, şirketler desteklemiyor, en son geçen yıl yapmıştım, maalesef artık olmayacak. Genişletmek için tıkla... Üzüldüm, eski bilgisayarımda dagıtımınızı calıştırmayı çok isterdim.
illedelinux Decipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 1.912 Makaleler 2 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2020 #94 User not found dedi: Üzüldüm, eski bilgisayarımda dagıtımınızı calıştırmayı çok isterdim. Genişletmek için tıkla... Yeni makineler için de yaptığım sürüm var bunu illedelinux-debian-xfce_1-2.iso kullanabilirsiniz.
User not found dedi: Üzüldüm, eski bilgisayarımda dagıtımınızı calıştırmayı çok isterdim. Genişletmek için tıkla... Yeni makineler için de yaptığım sürüm var bunu illedelinux-debian-xfce_1-2.iso kullanabilirsiniz.
Varona Megapat Katılım 16 Ekim 2016 Mesajlar 431 Çözümler 10 27 Kasım 2020 #95 SideWinder dedi: Bunu Pi Zero WH'a kurabilir miyim sence? Pi 4 4GB var ve Raspian kurulu. Raspian güzel ama kısıtlı donanım dostu değil, CLI kullanmak da istemiyorum. Tekrardan eline sağlık bu arada. Genişletmek için tıkla... Debian ve Arch Linux'in ARM desteği de vardı sanırsam ama normal x86_64 mimarisi için derlenmiş dağıtımları ARM işlemcilerde kullanamıyorsunuz. Şimdilik ARM için özel sürüm yayınlayan Manjaro var, denemek isterseniz.
SideWinder dedi: Bunu Pi Zero WH'a kurabilir miyim sence? Pi 4 4GB var ve Raspian kurulu. Raspian güzel ama kısıtlı donanım dostu değil, CLI kullanmak da istemiyorum. Tekrardan eline sağlık bu arada. Genişletmek için tıkla... Debian ve Arch Linux'in ARM desteği de vardı sanırsam ama normal x86_64 mimarisi için derlenmiş dağıtımları ARM işlemcilerde kullanamıyorsunuz. Şimdilik ARM için özel sürüm yayınlayan Manjaro var, denemek isterseniz.
illedelinux Decipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 1.912 Makaleler 2 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2020 #96 Bu arada indirme sorunu çözülmüş görünüyor, genel bir sorunmuş, bugün denediğimde sorunsuz indi. Ayrıca bir ek bilgi daha, hiç ummadığımız bu sürüm illedelinux sürümleri içinde en çok indirilen sürüm oldu. Son düzenleme: 28 Kasım 2020
Bu arada indirme sorunu çözülmüş görünüyor, genel bir sorunmuş, bugün denediğimde sorunsuz indi. Ayrıca bir ek bilgi daha, hiç ummadığımız bu sürüm illedelinux sürümleri içinde en çok indirilen sürüm oldu.
Beypazarı Maden Suyu Decipat Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 927 Yer 6'lı Beypazarı Paketi Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2020 #97 @illedelinux hocam ileride ücretli yapmayı düşünür müsünüz?
illedelinux Decipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 1.912 Makaleler 2 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2020 #98 Beypazarı Maden Suyu dedi: @illedelinux hocam ileride ücretli yapmayı düşünür müsünüz? Genişletmek için tıkla... Hayır, illedelinux her zaman ücretsiz olacak.
Beypazarı Maden Suyu dedi: @illedelinux hocam ileride ücretli yapmayı düşünür müsünüz? Genişletmek için tıkla... Hayır, illedelinux her zaman ücretsiz olacak.
Beypazarı Maden Suyu Decipat Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 927 Yer 6'lı Beypazarı Paketi Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2020 #99 illedelinux dedi: Hayır, illedelinux her zaman ücretsiz olacak. Genişletmek için tıkla... Peki, neden hocam? Mutlaka arkasında bir sebep olmalı diye düşünüyorum.
illedelinux dedi: Hayır, illedelinux her zaman ücretsiz olacak. Genişletmek için tıkla... Peki, neden hocam? Mutlaka arkasında bir sebep olmalı diye düşünüyorum.
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2020 #100 @illedelinux Bu dağıtım hakkında video çektim hocam. Yorumlarınızı bekliyorum.