Hocam normal debian üzerinde farkı yok deniliyor zaten onu bende biliyorum da seven niye sevdi zamanında o zaman merak ettim onun için istemiştim.Var.
Debian -- The Universal Operating System
www.debian.org
Kullanma. Pardus'un Technopat versiyonu gibi bir şey.
Okuduğuma göre kaynak kod vermeyi sevmiyormuş.Kullanmak için değil zaten ben Debian tabanlı distro kullanmıyorum internette rastladım merak ettim sanal makine üzerinde bakıp sileceğim.
Kullanma. Pardus'un Technopat versiyonu gibi birsey.
Haklisiniz. Benim gozumda su an tek gercek Turk yapimi dagitim Pisi'dir.Yok, Pardus o kadar da kotu degil aslinda.
En azindan dagitim denebilecek bir proje Pardus, kurumsal alanlarda kullanilabilecek kapasitede.
Anladım teşekkürler konu kapanabilir.Kaliplari SourceForge uzerinden yayinliyordu ancak kaldirdi.
Ozellestirilmis kalip hazirliyordu. Ornegin varsayilan Openbox yoneticisini daha kullanilabilir bir hale getirerek, imaji iso haline donusturerek yayinliyordu.
Kendi depo adresi ve kendine has araclari olmadigi icin tartisildi bu proje, daha sonra da birakma karari aldi iste.
Kendi blog sitesini de kapatti. O yuzden artik nereden bulabilirsiniz bilmiyorum.
Yok, Pardus o kadar da kotu degil aslinda.
En azindan dagitim denebilecek bir proje Pardus, kurumsal alanlarda kullanilabilecek kapasitede.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.