Lucy01 Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 691 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #1 Discord'da bir sürü çalıntı kart paylaşan sunucu var, bunların artık bitmesi gerek. Bu sunucuları nereye şikayet edebilirim?
Discord'da bir sürü çalıntı kart paylaşan sunucu var, bunların artık bitmesi gerek. Bu sunucuları nereye şikayet edebilirim?
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 2 Ağustos 2023 #2 Eskiden Trust & Safety bölümü vardı ancak kaldırılmıştı. Discord'un destek e-postasını bulup oradan bildirmelisiniz.
Eskiden Trust & Safety bölümü vardı ancak kaldırılmıştı. Discord'un destek e-postasını bulup oradan bildirmelisiniz.
Lucy01 Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 691 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #3 sukuterkopke dedi: Eskiden Trust & safety bölümü vardı ancak kaldırılmıştı. Discord'un destek e-postasını bulup oradan bildirmelisiniz. Genişletmek için tıkla... İşin yasal boyutu olarak diyorum, ihbarweb gibi sitelerden.
sukuterkopke dedi: Eskiden Trust & safety bölümü vardı ancak kaldırılmıştı. Discord'un destek e-postasını bulup oradan bildirmelisiniz. Genişletmek için tıkla... İşin yasal boyutu olarak diyorum, ihbarweb gibi sitelerden.
magdursksk Femtopat Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #4 Lucy01 dedi: Discord'da bir sürü çalıntı kart paylaşan sunucu var, bunların artık bitmesi gerek. Bu sunucuları nereye şikayet edebilirim? Genişletmek için tıkla... Müşteri Memnuniyetinin Adresi - Şikayetvar anında dönüş var.
Lucy01 dedi: Discord'da bir sürü çalıntı kart paylaşan sunucu var, bunların artık bitmesi gerek. Bu sunucuları nereye şikayet edebilirim? Genişletmek için tıkla... Müşteri Memnuniyetinin Adresi - Şikayetvar anında dönüş var.
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 2 Ağustos 2023 #5 Lucy01 dedi: İşin yasal boyutu olarak diyorum, ihbarweb gibi sitelerden. Genişletmek için tıkla... Size bir şey olacağını zannetmem. Dediğiniz siteye şikayet edebilirsiniz.
Lucy01 dedi: İşin yasal boyutu olarak diyorum, ihbarweb gibi sitelerden. Genişletmek için tıkla... Size bir şey olacağını zannetmem. Dediğiniz siteye şikayet edebilirsiniz.
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 2 Ağustos 2023 #6
Lucy01 Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 691 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #7 sukuterkopke dedi: Size bir şey olacağını zannetmem. Dediğiniz siteye şikayet edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ben kendim için yapmıyorum aslında, şikayet edelimki görüp bir daha yapmasınlar.
sukuterkopke dedi: Size bir şey olacağını zannetmem. Dediğiniz siteye şikayet edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ben kendim için yapmıyorum aslında, şikayet edelimki görüp bir daha yapmasınlar.
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 2 Ağustos 2023 #8 Lucy01 dedi: Ben kendim için yapmıyorum aslında, şikayet edelimki görüp bir daha yapmasınlar. Genişletmek için tıkla... Sunucudan sıkıntılı 3-5 mesajı bildirin, otomatik olarak sunucu da araya kaynar.
Lucy01 dedi: Ben kendim için yapmıyorum aslında, şikayet edelimki görüp bir daha yapmasınlar. Genişletmek için tıkla... Sunucudan sıkıntılı 3-5 mesajı bildirin, otomatik olarak sunucu da araya kaynar.
PetrAFather Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 1.783 Makaleler 1 Çözümler 10 2 Ağustos 2023 #9 Lucy01 dedi: Ben kendim için yapmıyorum aslında, şikayet edelimki görüp bir daha yapmasınlar. Genişletmek için tıkla... Hocam istediğiniz yetkili birime şikayet edin yasal olarak hiçbir şey olmaz. Sadece Discord şikayetinizi inceleyip sunucuyu ve taca sahip olan hesabı kalıcı olarak kapatır. Boşuna canınızı sıkmayın hepsi velet zaten.
Lucy01 dedi: Ben kendim için yapmıyorum aslında, şikayet edelimki görüp bir daha yapmasınlar. Genişletmek için tıkla... Hocam istediğiniz yetkili birime şikayet edin yasal olarak hiçbir şey olmaz. Sadece Discord şikayetinizi inceleyip sunucuyu ve taca sahip olan hesabı kalıcı olarak kapatır. Boşuna canınızı sıkmayın hepsi velet zaten.
MorgauS_0 Hectopat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 1.210 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400F Msi H610M-E 16 Gb DDR4 Ram Msi Rtx 3060 Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #10 H Lucy01 dedi: Discord'da bir sürü çalıntı kart paylaşan sunucu var, bunların artık bitmesi gerek. Bu sunucuları nereye şikayet edebilirim? Genişletmek için tıkla... Evet hocam milletin emeğiyle oynamaktan zevk alıyorlar emniyete gidebilirsiniz bu şikayet için
H Lucy01 dedi: Discord'da bir sürü çalıntı kart paylaşan sunucu var, bunların artık bitmesi gerek. Bu sunucuları nereye şikayet edebilirim? Genişletmek için tıkla... Evet hocam milletin emeğiyle oynamaktan zevk alıyorlar emniyete gidebilirsiniz bu şikayet için