İllegal RP sorun yaratır mı?

Basit. Genel olarak bizim yaptığımız taktiklerden birisi. Kaçak kredi kartı kullandıysa bilemem. Riot şirketlere ucuz rp verir. Bunu almanın bazı yolları vardır. Arkadaşınız bunu yapmış olmalı.

Sadece rp almamış. Telefon bile almış kendisine karttan. Riot'a bilet attım çoktan. Umarım olumlu cevap alırım. Reşit bile değilim bu yaşta davayla uğraşmak istemiyorum.

Sadece rp almamış. Telefon bile almış kendisine karttan. Riot'a bilet attım çoktan. Umarım olumlu cevap alırım. Reşit bile değilim bu yaşta davayla uğraşmak istemiyorum.
Size kalmaz. Çocukken çok kez kullandım. Arkadaşınıza söyleyin bir daha yapıyorsa kendi üstüne yapsın. Eğer devam ederse şifrelerinizi değişin. Hayatınızdan çıkarın. İyi geceler.

IP'ler belli ama?
Hesap sahibi sensin. Ad soyad senin. Hesap askıya alınabilir, dava açılsa bile hesabın senin olduğunu, ama RP'yi çeken kişinin sen olmadığını, arkadaşın ile konuşmalarını verirsin. Olur biter.

RP'yi harcama.
Ben de zamanında bilmediğim için yarı fiyatına falan RP satan yerlerden RP almıştım.
Harcarsan hesabın kilitleniyor ve muhtemelen kullandığın RP kadar RP kodunu Riot'a iletmen gerekiyor, öyle açılıyor. Harcamazsan en azından arkadaşım yaptı vs. dersin.

1628783653484.png

Sizce ne yapmalıyım?

Sanırım cidden methodmuş. Amazon'daki siparişleri Red yemiş. Çalıntı kredi kartı olsaydı onaylanırdı. Ve bu kadar parası olup kartıyla bu kadar ilgisiz biri yoktur bence.

Sanırım cidden methodmuş. Amazon'daki siparişleri Red yemiş. Çalıntı kredi kartı olsaydı onaylanırdı. Ve bu kadar parası olup kartıyla bu kadar ilgisiz biri yoktur bence.
Hocam harcayın. Güvenmiyorsanız bana hediye atabilirsiniz hediye alma konusunda sorun yok. Daha önce 2 kişi dolandırdı beni. Çalıntı kart ile alıp hediye atmada ne uyarı ne bir ban aldım. Schentienel#7065 ulaşın bana hocam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı