iLuno ve dava sorunu

patiburun

Femtopat
Katılım
29 Ocak 2021
Mesajlar
5
Yer
Mezar
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, ders çalışmak için kullandığım iluno adlı bir uygulama var. "Ticari itibarı zedelendiği" gerekçesi ile 1 yıldız veren arkadaşlara dava aciyormus, o fotoğraftaki yorum bana ait değil ben sadece uygulamayı beğenmedim ve 1 yıldız verdim. O yorum başkasına ait ne yapmalıyım? Teşekkürler.
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_20210310-225852.jpg
    Screenshot_20210310-225852.jpg
    119,7 KB · Görüntüleme: 311
Küfür eden, hakaret eden insanlara dava açıyorlar. Küfür etmediyseniz dava açamazlar. Bir uygulamayı "saygı çerçevesinde incelemek" en doğal hakkınız.
 
Pasha fencer isimli oyunu bilirsiniz bende onun google play sayfasına girip sırf bir yıldız vermek için indirip geri sildim şeklinde yorum yazmıştım. Geliştirici her oyunda reklam olur tarzında bir şey yazmıştı başka bir şey yoktu. Bu konuya girerken sandım ki bu tarz hafif bir yoruma dava açıyorlar. Fakat resimdeki yorum cidden ağır küfür ve hakaret içeriyor. Yani dava açmaları kabul edilebilir bence.
 
Merhaba, ders çalışmak için kullandığım iluno adlı bir uygulama var. "ticari itibarı zedelendiği" gerekçesi ile 1 yıldız veren arkadaşlara dava aciyormus, o fotoğraftaki yorum bana ait değil ben sadece uygulamayı beğenmedim ve 1 yıldız verdim. O yorum başkasına ait ne yapmalıyım? Teşekkürler.

Kim yediyse hak etmiş. Saygı öğrenin.
 

Geri
Yukarı