iMessage Aktifleştirme - Yosemite 10.10.2

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben bir kaç ay önce facetime ve imessage aktif etmeyi anlatmıştım ama recep bey sağolsun beni yalan yanlış bilmeden anlatım yapmayın diye 1 ay engelledi ben hala o şekilde facetime ve imessage kullanıyorum recep bey nasıl aktifleştireceğini biliyor sanırım hala bekliyorum. Sizinde linkini verdiğniz sitenin çevirisinide yapacaktı güya ama hala bir gelişme yok. Takmışlar sitede Türkçe kullanıma ama çözüm üretmek yok üretenide engelleme var

Usbnin içerisindeki CLOVER klasörünü Mac Os X'in kurulu olduğu harddiski mount ederek EFI klasöründe bulunan CLOVER dosyası ile değiştirdiniz mi?

Mount etmek için EFI-Mounter V2 kullanabilirsiniz.
şimdi tekrar denedim ama yine sadece usb'yi gösteriyor..

Ben bir kaç ay önce facetime ve imessage aktif etmeyi anlatmıştım ama recep bey sağolsun beni yalan yanlış bilmeden anlatım yapmayın diye 1 ay engelledi ben hala o şekilde facetime ve imessage kullanıyorum recep bey nasıl aktifleştireceğini biliyor sanırım hala bekliyorum. Sizinde linkini verdiğniz sitenin çevirisinide yapacaktı güya ama hala bir gelişme yok. Takmışlar sitede Türkçe kullanıma ama çözüm üretmek yok üretenide engelleme var
Siz şu anda kullanabiliyor musunuz?

Evet kullanıyorum 3-4 aydır çalışıyor.

Hayır wifi olarak kartı değiştirdim Azurewave AW-CE123H BCM94352 aldım handoff ve airdrop da çalışıyor. Bu konuda benim https://www.technopat.net/sosyal/konu/asus-zenbook-ux31a-ux32vd-başarılı-yosemite-kurulumu.132428/ 2-3 ay önce burda imessage ve facetime çalıştığını söylemiştim.

Bu da imessage
Tam_ekran_9_02_2015_21_14 copy.jpg

Son düzenleme:
Bu işlemi yaptıktan sonra sistemi yeniden başlatın ve optionsun bir solunda bulanan options sekmesinden add ile başlayan seçeneğin üzerine gelerek enter'a tıklayın. Dışarıda olduğum için tam adlarını hatırlayamıyorum.

Hocam nasıl aktif ettiniz kısaca özet geçebilir misiniz? Ben ilk mesajda yaptığım işlemleri yazmıştım nerede hata yapmış olabilirim?

Şahsi algılamayın ama ben Recep Baltaşın çözüm bulmasını bekliyorum kendisi sitede astığım astık kestiğim kestik diyor takmışlar bir Türkçe kullanımına çözüm üretmek yerine üretenide engelleme var. Bir konuda tam çözüme ulaşacağız cevap yazacağız yada soru soracağız bir bakıyorum engellenmişiz. Cevapta soruda arada kaynayıp gidiyor. Nokta virgülle uğraşıyoruz site teknoloji sitesi değil sanki Türk Dil Kurumu. Kimi zaman yolda telefon ile cevap yazmaya çalıyoruz haliyle Türkçe karakterler desteklenmediği oluyor engelleniyoruz.

Son düzenleme:
Sonuna kadar haklısınız hocam , ulaşcağız yazmışsınız bir aksilik olmadan onu ulaşacağız diye düzeltin:)

Teşekkürler düzelttim artık pek farketmez normalde hiç bir konuya yorum yapmayacaktım ama dayanamadım. :)

Teşekkürler düzelttim artık pek farketmez normalde hiç bir konuya yorum yapmayacaktım ama dayanamadım. :)
Hocam sizin clover dosyasını usb nin efi bölümündeki clover dosyasıyla değiştim masaüstüne gelemiyorum mac de açılmıyor :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı