N nnilightt Zeptopat Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Kadın 24 Temmuz 2024 #1 Emulator falan istemiyorum. Direkt Windows'u kurmak istiyorum. Mümkün müdür? Dosya Ekleri Screenshot_20240724_161532_Chrome.jpg 97,3 KB · Görüntüleme: 47
Myk61 Megapat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.212 Çözümler 98 24 Temmuz 2024 #2 Mümkündür. Usb belleğinizi hazırlayıp imac'inize takın ve opt tuşunu basılı tutarak bilgisayarı çalıştırın. Artı 0 Eksi
Mümkündür. Usb belleğinizi hazırlayıp imac'inize takın ve opt tuşunu basılı tutarak bilgisayarı çalıştırın.
KS KS N nnilightt Zeptopat Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Kadın 24 Temmuz 2024 #3 @Myk61 hiçbir şey bilmiyorum nasıl yaplacağı hakkında usbye ne hazırlamam gerekiyor? Artı 0 Eksi
Myk61 Megapat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.212 Çözümler 98 24 Temmuz 2024 #4 nnilightt dedi: @Myk61 hiçbir şey bilmiyorum nasıl yaplacağı hakkında usbye ne hazırlamam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Hiç bilginiz yoksa boot camp ile daha kolay kurulum yaparsınız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
nnilightt dedi: @Myk61 hiçbir şey bilmiyorum nasıl yaplacağı hakkında usbye ne hazırlamam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Hiç bilginiz yoksa boot camp ile daha kolay kurulum yaparsınız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
lykiaareal Centipat Katılım 24 Nisan 2024 Mesajlar 275 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2024 #5 nnilightt dedi: Emulator falan istemiyorum. Direkt Windows'u kurmak istiyorum. Mümkün müdür? Genişletmek için tıkla... Cihazında Boot Camp var ise USB Flaş belleği cihazına tak ve zaten Boot Camp yardımcısı sürücüyü kendisi oluşturuyor. Artı 0 Eksi
nnilightt dedi: Emulator falan istemiyorum. Direkt Windows'u kurmak istiyorum. Mümkün müdür? Genişletmek için tıkla... Cihazında Boot Camp var ise USB Flaş belleği cihazına tak ve zaten Boot Camp yardımcısı sürücüyü kendisi oluşturuyor.
KS KS N nnilightt Zeptopat Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Kadın 24 Temmuz 2024 #6 lykiaareal dedi: Cihazında Boot Camp var ise USB Flaş belleği cihazına tak ve zaten Boot Camp yardımcısı sürücüyü kendisi oluşturuyor. Genişletmek için tıkla... Boot camp var ama önce usbye windows yüklemek gerekmiyor mu? Nasıl yüklerim? Artı 0 Eksi
lykiaareal dedi: Cihazında Boot Camp var ise USB Flaş belleği cihazına tak ve zaten Boot Camp yardımcısı sürücüyü kendisi oluşturuyor. Genişletmek için tıkla... Boot camp var ama önce usbye windows yüklemek gerekmiyor mu? Nasıl yüklerim?
lykiaareal Centipat Katılım 24 Nisan 2024 Mesajlar 275 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2024 #7 nnilightt dedi: Boot camp var ama önce usbye windows yüklemek gerekmiyor mu? Nasıl yüklerim? Genişletmek için tıkla... Apple'ın kendi web sitesinde nasıl yapılır anlatılıyor. Aşağıya bırakayım. Boot Camp Yardımcısı ile Mac'inize Windows 10'u yükleme - Apple Destek (TR) Artı 0 Eksi
nnilightt dedi: Boot camp var ama önce usbye windows yüklemek gerekmiyor mu? Nasıl yüklerim? Genişletmek için tıkla... Apple'ın kendi web sitesinde nasıl yapılır anlatılıyor. Aşağıya bırakayım. Boot Camp Yardımcısı ile Mac'inize Windows 10'u yükleme - Apple Destek (TR)
KS KS N nnilightt Zeptopat Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Kadın 25 Temmuz 2024 #8 Denedim ama olmuyor USB ile nasıl halledilir? Artı 0 Eksi