iMac 2013 Windows 7 Kurma Sorunu

Berk Gaffaroğlu

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bugün sizlere bir soru soracağım eminim bir bileniniz vardır. Evet benim sorunum şu benim bilgisayarim imac 2013 sonu . Bu bilgisayar elime geldiğinde mac os x den eser yoktu ve içinde windows 7 home premium vardı. Fakat home premium un içi doluydu. Bende bir yüksek sürümü olan orjinal windows 8.1 kurup bıraktım. Ve pişman oldum . Sürekli SystemxExpectionxHandler gibi bir hata veriyordu güvenli modda bilgisayarı sıfırla dedim. Sonra orjinal windows 7 cdsini taktım olmadı. Ama USB'yi takınca oldu. Neyse sıfırlandı bilgisayar sonra ben bunun içinden windows 7 kurmaya karar verdim içindeki setup.exeyi yönetici olarak çalıştırarak. Neyse kurulum başladı windows dosyaları genişletiliyor bölümünde %20 de bilgisayarı yeniden başlat diye bir yazı geldi 10 saniye içinde yeniden başlattı . Sonra karşıma bootcamp vs olmadığından siyah ekranda 2 tane işletim sistemi seçeneği geldi. Biri windows kur diyeri windows 8.1 di . Kuruluma devam etmek için windows kuru seçtim fakat siyah boş bir ekranda saatlerce bekledi. Bende bilgisayarı yeniden başlatıp windows 8.1 i seçtim ve bilgisayarı açtığımda windows 8 e devam etti ve windows 7nin kurulamadığına dair bir ileti mesajı geldi. Ve şu anda elim kolum bağlı lütfen yardım edin technopat ailesi :/

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı