Ramleri çıkar command+option+P+R tuşlarına basılı tutup Power tuşuna basılı tut uzun bir ses veya tekrar eden kısa sesler duyacaksın. Aynı olayı 3 kere tekrarla çözülecek.
Ramleri çıkar command+option+P+R tuşlarına basılı tutup Power tuşuna basılı tut uzun bir ses veya tekrar eden kısa sesler duyacaksın. Aynı olayı 3 kere tekrarla çözülecek.
Tekrar açıp kapatmayın aynı işlemi bilgisayarı kapatmadan 3 kere tekrarlayın. Yani bir kere CTRL+ALT+R+P yaparak Power'a basılı tutun. 3 kere uyarı sesi vermesini sağlayın. Kapatıp kapatıp yapmayın dediğimi. Ben yanlış anlatmışım kusura bakmayın.
Tekrar açıp kapatmayın aynı işlemi bilgisayarı kapatmadan 3 kere tekrarlayın. Yani bir kere CTRL+ALT+R+P yaparak Power'a basılı tutun. 3 kere uyarı sesi vermesini sağlayın. Kapatıp kapatıp yapmayın dediğimi. Ben yanlış anlatmışım kusura bakmayın.
Yani hard diski söküp başka pc ye takarak formatı atayım ve geri takayım. Bunu anladım.
Diğer yol ile de; başka pc den usb hazırlayıp boot ekranına gelmeye çalıştığımda önce şifreyi önüme geliyor. Daha sonra seçenekler dökülür diyor müşteri hizmetleri..
Teknik servisleri de fatura olmadan açmıyorlar. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
Bu imajı indir ardından Windows bir bilgisayarda TransMac yazılımı ile USB'ye yazdır. Sonra Mac bilgisayarını açarken ALT tuşuna basılı tut ve karşına boot seçenekleri gelecektir. Ardından bu seçeneklerden USB'yi seçerek kuruluma devam et.